Læs mere
Blog

Hvad er hemmeligheden bag mindfulness?

Er du i tvivl om, om mindfulness kunne være noget for dig? I dette blogindlæg kan du læse mere om hemmeligheden bag alle de gode effekter af mindfulness.

Mindfulness handler om nærvær og fordybelse – og om at komme mere ind til kernen af sig selv.
Alle, der har lyst til at lære mindfulness, kan få glæde af de virksomme mindfulness øvelser. Ung som gammel. Der er så mange fordele ved at blive mere bevidst nærværende. Dem vil jeg fortælle dig om i dette blogindlæg.

Læs mere

Læs mere
Blog

Fordelene ved at lære mindfulness i en gruppe

Overvejer du at lære mindfulness på et 8-ugers forløb?

Dette blogindlæg handler om de ekstra fordele, der er ved at lære mindfulness i en gruppe. Hvis du har besluttet dig for at ville lære mindfulness og er i tvivl om, om du skal melde dig til et gruppe forløb, et individuelt forløb eller selv tilegne dig nogle mindfulness færdigheder, kan du måske blive inspireret af dette blogindlæg.

Læs mere

Læs mere
Blog

Hvordan du kommer af med dit allermest irriterende mønster – nu

Slip af med de gamle mønstre og gå nye veje i livet

De fleste af os render rundt med gamle, irriterende, magtfulde, upassende mønstre, som jævnligt stikker snuden frem og gør os kede af det, ægrer os og giver os en følelse af Ikke at slå til eller en følelse af ikke at være kommet videre. Blogindlægget giver adskillige eksempler på helt almindelige mønstre – og anviser en vej til at slippe de gamle prægninger.

Læs mere

12