Styrk dine relationer – intensivt relationsforløb. Spar 375 kr. på dette forløb i forhold til min normalpris

Hvorfor arbejde med relationer?

Fordi kvaliteten af de relationer, vi har i vores liv, i høj grad skaber vores livskvalitet. Vi har brug for andre mennesker. Vi har brug for selskab. Vi har brug for ordentlig kontakt, når vi er sammen med andre. Ellers visner vi. En stor del af vores liv bruger vi sammen med familien, kæresten, venner, børn, kollegaer og ledere. Hvis relationerne enten i privatlivet eller på arbejdspladsen er usunde og måske konfliktfyldte, så går det ud over vores humør og vores trivsel. Du kan læse mere uddybende, om betydningen af vores relationer her

Er det her dig?

 • Har du knas i forholdet til din partner, en af dine forældre, en søn/datter, veninde eller en kollega?
 • Du vil faktisk gerne have et godt forhold til vedkommende, men aner ikke hvad du skal stille op. Du har prøvet flere ting, men der er ikke rigtig noget af det, du har gjort, der har virket.
 • Du forstår ikke den andens reaktioner og synes måske også, at det den anden, der er noget galt med.
 • Måske er du flov og ulykkelig over din måde at reagere på. Det kan være, du kritiserer og skælder for meget ud? Eller måske er du typen, der forholder dig mere passivt og trækker dig, fordi du bare gerne vil bevare ”husfreden” og synes, at konflikter er ubehagelige.

Uanset hvilken handlemåde, der er din, så virker den ikke. Du har i stedet lyst til at kunne reagere, kommunikere og handle på nye måder, der kan styrke og udvikle din relation.

Hvad kommer du til at arbejde med, og hvor fører forløbet dig hen?

 • Du lærer at skabe nærende og berigende relationer til dem, du er tæt på og dem, du skal samarbejde med.
 • Du får redskaber til, hvordan du kan kommunikere og føre en samtale, der bringer dig tættere på din mand, børn, forældre, kollegaer.
 • Du bliver klogere på, hvor det er din kommunikation går galt, og hvornår det er, du måske bliver misforstået.
 • Du kommer til at arbejde med at mærke og udtrykke dine behov, forventninger og ønsker på en ordentlig og respektfuld måde
 • Du lærer at sætte dine grænser – at sige ja, når du mener ja og sige nej, når du mener nej.
 • Du får redskaber til at rumme dig selv og dine følelser, når du er allermest frustreret, så du undgår at sige noget dumt, der blot skaber afstand.
 • Du lærer at se tingene både fra dit eget perspektiv og den andens perspektiv.
 • Du kommer til at forstå på et dybere niveau, at vi alle er forskellige og får derfor lyst til at lytte til og komme din partner, børn, forældre, kollega i møde på en ny måde.
 • Du opdager, hvordan det er muligt at skabe løsninger, der tilfredsstiller begge parter.
 • Du vil lære at skelne – af og til er der nogle relationer, som det er bedst at vige udenom.

Mit populære intensive relations forløb: ”Fra konflikt til fredfyldte relationer”

Ønsker du at arbejde intenst med dine relationer? Som relationsekspert hjælper jeg dig med at skabe sunde, stærke relationer – på arbejde, i dit parforhold og med dine børn. Jeg benytter mig af mit store kendskab til familiedynamikker og min viden om, hvordan mønstre og roller spiller sig ud i parforhold og på arbejdspladser.

Dette er et forløb for dig, der gerne vil have et intensivt terapi forløb, hvor hovedvægten bliver lagt på at arbejde med en eller flere af dine relationer. Vi mødes 3 gange af 1½ times varighed.

Du vil blive opmærksom på din egen kommunikationsstil, samt få masser af ideer, inspiration og redskaber til, hvad du kan gøre for at forbedre dine relationer og din kommunikation. Et forløb, der rykker.

Pris 3300 kr.
Prisen er en “pakkepris”. Du sparer 375 kr. i forhold til min normalpris.

Køb mit intensive relations forløb allerede i dag – og kom hurtigt i gang med en positiv proces. Tlf. 41617079

 

Bliv inspireret af mine blogindlæg. Følgende blogindlæg handler om relationer:

Familieopstillings-metoden er bare én metode, man kan benytte i arbejdet med relationer. Man kan arbejde med familieopstilling både i gruppe og individuel terapi.