Blog

Hvad har DU fået ind med “modermælken”?

Indenfor familieopstilling siger man, at vi er essensen af vores forældre og deres familiesystem. Man siger, at vores forældre “bor” indeni os. Og hvad menes nu med det?
Helt konkret betyder det, at vi i stor stil er blevet til dem, vi er, gennem den familie, vi er vokset op i. Vi bliver selvfølgelig også påvirket af ting udenfor familien, MEN vi har uden tvivl fået en masse ind med “modermælken” – også på ubevidste planer.

Vi er blevet påvirket af stemninger og den atmosfære, der har været i familien og mellem mor og far. Vi er blevet påvirket af vores forældres stress, mindreværd, succes´er, livsbetingelser, glæde og traumer. Måske har vores forældre været forudsigelige og trygge. Måske har de været det modsatte. Måske er de blevet skilt. Vi er blevet påvirket af det alt sammen. Vi er blevet påvirket af “duften i bageriet”.

Og vores forældre er blevet påvirket af det, de kommer fra. Vores forældre gør det bedste de kan, ud fra de forudsætninger, de har haft. Det er der ingen tvivl om.

Alt sammen sætter det sig spor i os. Noget mere end andet. Måske i form af lavt selvværd eller stress. Måske i form af ensomhed eller mangel på retning i livet – blot for at nævne nogle enkelte temaer.

Det fantastiske i denne sammenhæng er, at det kan lade sig gøre at arbejde med de påvirkninger, vi har fået både mere direkte fra vores forældre, men også de påvirkninger, vi har fået igennem vores forældre – fra vores familiesystem, altså mere indirekte.

Metoden som kan gå ind og få fat i disse prægninger, hedder familieopstilling.

Du tænker måske: Er familieopstilling for mig?

Vores familieopstillingskurser henvender sig til dig, der ønsker at afdække og arbejde med, hvordan et personligt tema eller en personlig udfordring kan have dybe rødder i familiehistorien.

Dine udfordringer kan være af vidt forskellig karakter. Du lider måske af: ​Ensomhed, vrede, stress, angst, tristhed eller mindreværd.

Måske slider du med eftervirkningerne af nogle voldsomme oplevelser, en skilsmisse, har et besværligt forhold til et familiemedlem eller ved ikke “hvad du skal være, når du bliver stor”?

​Via en opstillingsproces får du øje på, hvor du på et ubevidst plan har ”overtaget” noget fra dit familiesystem. Med andre ord: Hvad DU har fået ind med modermælken. Du opdager, hvor der er opstået forviklinger, og hvordan det har forhindret dig i at være i ordentlig kontakt med dig selv, din essentielle natur og andre mennesker.

Du vil opleve en dyb indre healing, der vil hjælpe dig til at være tro mod dig selv og din vej i livet. Og du vil opleve, at dit liv begynder at bevæge sig i nye retninger – med meget mindre anstrengelse.

​Med familieopstilling er det muligt at komme til bunds i problematikker, som det kan være svært at komme til bunds i på anden vis. 

Hold øje med, hvornår vi holder vores næste familieopstillings kursus.

JA TAK. Lad mig læse mere om kurset, formen og datoer for næste kursus