Blog

Mindfulness mod stress

Vil du dine stresssymptomer til livs nu?

Med mindfulness kan du SELV GØRE en hel masse, hvis du vil dine stresssymptomer til livs og holde din INDRE BALANCE, altså hvis du vil leve og ikke bare overleve. Det kræver blot, at du bruger 20-30 min. dagligt på at træne mindfulness. Med mindfulness kan du holde din hjerne sund og rask. Forskning viser, at mindfulness øger vores modstandskraft overfor stress og depression. På et mindfulness kursus lærer du de effektive mindfulness øvelser at kende, samt du kommer til at forstå, hvorfor de virker.

  • Er du en af dem, der dagligt eller jævnligt har svært ved at sove, oplever at hjernen kører på højtryk, og synes det er svært at nå det hele, selvom du planlægger og planlægger….?
  • Eller lider du af indre uro, farer nemt op eller bliver pludselig nedtrykt?
  • Måske har du ikke helt den samme tålmodighed overfor ungerne, som du plejer at have.
  • Hvor er energien og livslysten blevet af? spørger du måske dig selv.

Alt sammen kan være symptomer på stress. Det er her mindfulness kommer på banen. Du kan læse mere om generelle symptomer på stress via dette link: Stress symptomer

Hvorfor nu mindfulness?

Fordi mindfulness er nutidens og fremtidens redskab, hvis du vil leve og ikke bare overleve.

Med mindfulness kan du SELV GØRE en hel masse, hvis du vil dine stresssymptomer til livs og holde din INDRE BALANCE, altså hvis du vil leve og ikke bare overleve. Det kræver blot, at du bruger 20-30 min. dagligt på at træne mindfulness. Du vil opleve tydelige forandringer, hvis du f.eks. følger et 8 ugers mindfulness kursus og træner de effektive øvelser undervejs.

Nogle af mine tidligere kursister udtrykker det således:

Mindfulness kurset har helt klart hjulpet mig til at få styr på mange tanker, der har “bombarderet” min hjerne på alle mulige tidspunkter. Jeg er blevet mere rolig indeni og oplever, at jeg langsomt er ved at lære at få sagt fra, når der er behov for det. Jeg har erfaret, hvordan jeg via mit åndedræt kan få mine tanker til at falde til ro. Generelt føler jeg mig her efter kun 7 uger mere rolig og afbalanceret. Jeg kan klart anbefale kurset til andre og oplever det meget forebyggende i forbindelse med stress. (L.A.)

Det vigtigste for mig i forbindelse med Hannes mindfulness kursus er, at jeg er blevet langt bedre til at slippe negative tanker om mig selv og være mere i nuet. Og i forhold til mine børn oplever jeg en stigende evne til at være nærværende med dem 100%. Det er fantastisk. Jeg har allerede anbefalet kurset til andre!

Du kan læse mere om, hvad andre har fået ud af et mindfulness kursus her: Kursist-udtalelser

Med mindfulness kan du holde din hjerne sund og rask. Forskning viser, at mindfulness øger vores modstandskraft overfor stress og depression.

Vil du også opleve mere indre ro, glæde og overskud?
Vil du også lære at være mere nærværende og til stede, hvor du er?
Vil du også blive bedre til at prioritere din kostbare tid?

Følg med på min hjemmeside, hvornår jeg holder det næste mindfulness kursus.