Referencer – psykoterapi, parterapi og coaching

November 2022 – Sophia Schroeder, 31 år, konsulent – online klient
Hanne er en af de terapeuter, der har hjulpet mig mest, og som har støttet mig i den største udvikling. Jeg føler mig enormt tryg ved Hanne, og det har gjort det muligt at komme dybere ind i sjælen, hvor vi sammen har forløst flere udfordringer.

Hanne er fantastisk dygtig til at facilitere forløsende processer online, som hele vores forløb har været. Hun har så meget nærvær, at det kan mærkes gennem skærmen.

Det har også været en gave at få terapien hjemmefra. Fleksibiliteten ved online-terapi har haft høj værdi for mig i en travl hverdag, og så er det enormt rart at være hjemme, når sessionen er slut, i stedet for at skulle ud og navigere i trafikken. I stedet kan jeg tage mig et øjeblik til at lande igen.

November 2022 – Lærke Kror, 31 år, studerende – online klient
Jeg har gået i terapi hos Hanne i flere år, on-and-off. Vi startede med at mødes i hendes hyggelige fysiske lokale på Dronningensgade i Odense – men så skulle jeg flytte fra byen. Derfor gik vi over til online-terapi. Det har fungeret SÅ godt – jeg er meget tilfreds, og har været tryg hele vejen igennem.

Hanne har formået at skabe et rum, som har gjort det trygt at have dybe, spændende, udfordrende, og til tider svære terapisessioner online. For mig har det ikke gjort nogen forskel, at vi ikke har siddet overfor hinanden fysisk, fordi Hanne har formået at gøre mig fuldkommen tryg og komfortabel.

Fleksibiliteten har tilmed været en stor fordel – fordi  jeg har haft mulighed for at sidde derhjemme, og undgå transporttid. Jeg synes, at det taler for sig selv, at jeg har gået i online-terapi hos Hanne i 2 år nu. Det fungerer bare – det virker! Og er trygt og rart samtidig. Jeg giver onlineterapi med Hanne mine største anbefalinger!

August 2022 – Sigrid, studerende, 22 år
Det er mit livs største gave, at jeg har mødt Hanne. Jeg gik hos hende i 1 år og havde næsten ugentlige sessioner. Jeg startede der, med en rygsæk fyldt op til randen af traumer, skadelige overbevisninger og en dårlig måde at regulere mit følelsesliv på.

På 1 år gav Hanne mig den mest nænsomme, omsorgsfulde og nærværende behandling. Hun forstod mig bare og greb mig der, hvor jeg skulle gribes. Hun gav mig værktøjer, brugte visuelle og kropslige metoder, der responderede så godt inde i mig.

I dag har jeg det bedre, end jeg nogensinde har haft det. Jeg er efterhånden velkendt i sunde overbevisninger og har fået forløst mine traumer både kropsligt, visuelt og kognitivt. Jeg har fået værktøjer til at regulere min følelser, i stedet for at spise eller overreagere. Alt dette har haft en fantastisk påvirkning på mine relationer; til min kæreste, min familie og min omverden.

Så at have været hos Hanne, er mit livs gave. Jeg er så taknemlig for, at vi fandt hinanden. Tak.

Juni 2022 – kvinde i 60´ erne
Tak for din varme modtagelse, da jeg startede mit forløb i marts måned. Du har en dejlg anerkendene måde at lytte på.
God ide, at du anbefalede mig at læse bogen: “Lev mere – tænk mindre”.
Du var så sød, da du trøstende lagde din hånd på min ryg. Jeg tror, det varede ½ time, hvor jeg græd, men følte mig i så gode hænder. Flot konkret måde, du illustrerede, hvad der var min kærestes følelser og hvilke, der var mine. Du lytter, og du byder ind med en masse. Det er godt.

Jeg har følt mig mødt med varme, humor og kærlighed hos dig.

Juni 2021 – kvinde, studerende
Af hele mit hjerte: Tak for den støtte, omsorg og hjælp, som jeg har fået hos dig det sidste 1½ til 2 år. Du har været der for mig og med mig hele vejen i processen, om at nå dertil, hvor jeg er i dag.
Jeg er så taknemmelig for, at universet førte mig til dig på et tidspunkt, hvor jeg havde allermest brug for nogen at snakke med. Hos dig har jeg følt mig lyttet til, tryg, rummet og forstået, som det menneske, jeg nu engang er – på en måde, jeg ikke har gjort før. Tak er et fattigt ord, for du har givet mig så meget mere med i min rygsæk, end ord vil kunne beskrive.  Tak.

August 2020 – Josephine, 28 år
At gå i terapi hos Hanne har for mig været en gave og noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv.
Med sin indlevelse, væremåde og faglighed hjalp Hanne mig til at genfinde mit fodfæste i en forvirrende tid.

Jeg er fuld af taknemmelighed, og jeg sender Hanne mine varmeste anbefalinger:-)

August 2019 – kvinde i 30´erne
Jeg har gået hos Hanne i både individuel terapi og parterapi gennem et halvt års tid. Begge dele har været meget hjælpsomt, og jeg har haft et stort udbytte af forløbet. Jeg er gennem samtaleforløbene blevet klogere på både mine nære relationer og mig selv. Der skulle få samtaler til en mærkbar ændring. Hanne er meget dygtig, omsorgsfuld, ægte og nærværende, og jeg giver hende mine bedste anbefalinger med på vejen.

Marts 2018 – Marian Jensen, receptionist, 50 år
Jeg vil varmt anbefale Hanne, som gennem mit sygdoms forløb med arbejds relateret stress har været, tror jeg, min redningsmand (kvinde). Jeg vidste ikke engang, hvor syg jeg var, da jeg kom til Hanne de første gange. Jeg vidste kun, at jeg slet ikke var “mig selv”, og at jeg havde det helt ufattelig dårligt.
Når man som jeg er lidt stædig og meget pligtopfyldende, tager det lang tid før kroppen endeligt giver op, og de man elsker giver klar besked – stress.

Hanne mødte mig med enorm empati, ro og forståelse samt professionalisme.
Jeg fik hurtigt en følelse af tryghed og tillid i vores samarbejde om, at jeg kunne få det bedre. Det har været meget lærerigt, og til tider hårdt, en del “aha” oplevelser samt øvelser i afslapning og mindfullness.

Nu, hvor denne “rejse” lakker mod enden, er jeg meget taknemmelig over og har stor respekt for det engagement og den viden, som Hanne kommer med. Hun stiller de gode spørgsmål og finder svaret sammen med dig. Hun er et utroligt givende menneske, meget intelligens blandet med et kæmpe hjerte, tusind tak Hanne.

Marts 2018 – sygeplejerske på OUH 30 år
Efter en travl og stresset periode med mange opgaver og et parforhold, som var ved at gå i vasken, søgte jeg hjælp hos Hanne. Jeg oplevede Hanne som værende en meget dygtig, professionel og lyttende fagperson. I fællesskab søgte vi ind til kernen bag problemerne, og undervejs gav Hanne mig nogle basale redskaber, som jeg kunne øve mig på i hverdagen. Det har været med til at give et positivt boost i parforholdet og på det personlige plan.
Kan helt klar anbefale Hanne til andre, som bare har behov for at tale med en.  Af hjertet tak for din hjælp.

Februar 2018 – Maria 28 år
Jeg vil gerne sige tusinde tak for din hjælp og støtte. Jeg føler, at jeg er kommet meget langt på kort tid, og jeg føler mig klar til det næste skridt, nemlig min store rejse :).
Jeg er så glad for, at jeg fik dig anbefalet, for din hjælp er og har været guld værd. Jeg tænker at booke en tid hos dig, når jeg er hjemme igen. Og endnu engang mange tak !

Januar 2018 – MA 53 år
En stor tak til Hanne, der gennem en periode på 7 måneder har givet mig nogle rigtig gode redskaber til at håndtere nogle svære ting i mit liv. Hanne har så meget at byde ind med, og samtidig er hun meget omsorgsfuld og indlevende. Jeg fik meget stor støtte og hjælp, og det har helt klart været en rigtig god terapi for mig. Jeg kan klart anbefale Hanne, og vil ikke betænke mig på at kontakte hende, hvis jeg igen får brug for hjælp. Tusind tak for hjælpen.

Juli 2017 – Camilla 23 år
Efter flere års behandling hos psykologer og psykoterapeuter og med en følelse af, at være gået lidt i stå, fandt jeg Hanne. Det var kombinationen af flere metoder og viden, som jeg tænkte kunne give mig et skub, og som gjorde, at valget faldt på hende, og det skulle vise sig at være det rigtige valg.

Jeg vil alligevel sige, at det hverken er metoderne eller den brede viden, som Hanne besidder, der imponerer mig mest. Det er tværtimod hele hendes facon og måde at være på. Hun har en smittende ro og tryghed omkring sig, som gør det nemt at sige lige præcis, hvad man tænker – og med følelsen af, at uanset hvad det er, man tænker, er man helt almindelig, og der er aldrig et forkert svar.

Samtidig udviser hun stor omsorg uden at gå på kompromis med professionaliteten. Man får fornemmelsen af, at ens ve og vel betyder noget, samtidig med at det ikke blot er en hyggelig snak over en kop kaffe, men at Hanne faktisk har en ’plan’, og ved hvad hun laver. Jeg vil til hver en tid anbefale Hanne til andre, der ligesom jeg, har haft brug for noget støtte til at klare livets mange udfordringer. Man er helt klart i rigtig gode hænder.

Juni 2017 – Mathias, 26 år
Efter samtaler med diverse psykologer, der intet førte til, var mit håb for hjælp ikke stort.
Det skulle Hanne vise sig at ændre. Allerede ved første session, fik jeg altafgørende information om mit liv, som skulle vise sig at åbne et kæmpe håb for en bedre fremtid.
Lige fra denne dag ændrede hele mit liv sig. Jeg fik overblik og styr på flere og flere ting.
Forløbet med Hanne har for mit vedkommende betydet alt, og jeg ville ikke være, hvor jeg er i dag, uden hendes hjælp.
Jeg vil være dig evigt taknemmelig for den forskel og indflydelse, du har haft i mit liv.

Juni 2017 – Marie, 35 år, Cand.mag., kommunikationsmedarbejder
Hanne har hjulpet mig til at anerkende mig selv og til at tage udgangspunkt i, hvad jeg oplever og ønsker – i stedet for at tage udgangspunkt i det, som jeg har forestillet mig, at andre forventer af mig.
Sammen med Hanne har jeg fået mod og lyst til at komme videre og gå på jagt efter et andet arbejde, hvor jeg kan trives. Hanne er meget sød og nærværende, og når hun har “konfronteret” mig med min vanetænkning på nogle punkter, har det været på en blid og kærlig måde og med gode løsningsforslag. Tak for nu – og på gensyn

Maj 2017 – Didde Tønder, kvindelig pædagog
Da jeg gennemgik, det jeg vil definere som min hidtil største livs krise, blev jeg henvist til Hanne. Inden jeg startede hos Hanne, vidste jeg, at jeg skulle ud på en rejse, hvor jeg skulle træffe nogle valg, som kunne have store konsekvenser for mine børn – nemlig det at skulle skilles fra deres far.
Da Hanne for første gang tog imod mig, var det med varme, omsorg , kærlige smil og et hjertevarmt knus. Hvilket gjorde, at jeg følte Hannes rammer var et tillidsfuldt forum. Det gjorde, at jeg på intet tidspunkt havde svært ved at tale om min krise.

Samtalerne gav mig enormt meget ro og overblik over min egen situation, hvilket jeg i den grad ikke havde, da jeg mødte Hanne første gang. Hendes kærlige personlighed og enormt store faglighed, gjorde at jeg fandt ro til at reflektere og efterrationalisere på min situation. Hun gav mig redskaber til at se min situation fra flere forskellige perspektiver, hvilket gjorde, at jeg ikke låste mig fast i min sorg/krise.

Efter hver endt samtale er jeg gået fra Hanne med oprejst pande, overskud og min tro på at der altid er lys uanset, hvor sort, jeg syntes, min tilværelse så ud. Hannes positive indgangsvinkel, hjertevarme, erfaring, forståelse for min krise/sorg og hendes faglige engagement har været med til, at jeg i dag kigger tilbage på min krise, som et udviklingsled i min livs historie, hvor jeg har lært meget om mine medmennesker og i særdeleshed om mig selv.
Kæreste Hanne – tak…

December 2016 – Trine Larsen
Jeg har netop afsluttet et fantastisk forløb hos Hanne, hvor jeg har lært meget om mig selv og udviklet mig meget på kort tid. Hanne har givet mig redskaber til at tænke anderledes, og hun har hjulpet mig til at finde frem til konklusioner, jeg ikke selv kunne. Til hver samtale har Hanne formået at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor jeg har følt mig set og hørt. Hun er fagligt super dygtig, og så er hun som person hjertevarm. Hanne får mine varmeste anbefalinger!

Tak for et rigtig godt forløb. Det har været meget givende for mig.

November 2016 – kvindelig leder
Jeg har gået i et forløb hos Hanne i ca. 1 år – først ret intensivt med samtaler hver anden uge – og senere efterhånden som jeg fik det bedre – med noget længere tid imellem samtalerne. At finde den rette psykolog/psykoterapeut tror jeg kan være svært, derfor skriver jeg disse ord.

Jeg opsøgte Hanne, fordi jeg på flere måder var i en livskrise. Alvorlig sygdom i den allernærmeste familie (min mor og vores søn) gjorde, at jeg gik ned med stress, angst og en tristhed, der nærmede sig en depression. Jeg fik krisehjælp hos en krisepsykolog, men det hjalp ikke tilstrækkeligt. Inden jeg så mig om, var jeg også nød til at sygemelde mig fra arbejdet, fordi jeg var konstant i alarmberedskab, kunne ikke huske, kunne ikke sove – det var som om min hjerne – og hele mit indre smeltede ned – der var ”ikke mere strøm på batteriet”.

Jeg googlede og læste om, hvad forskellige psykologer og psykoterapeuter skrev, at de kunne hjælpe med, og fandt så Hanne Pedersen. Hun gjorde en kæmpe forskel.

Mødet med Hanne var fantastisk. Et varmt, vidende, empatisk og meget livsklogt menneske med en kæmpe palet af forskellige tilgange til – og metoder i forhold til at komme ind i og arbejde med de problemstillinger, der havde gjort mig syg, men også med min egen robusthed og også forkvaklede tanker, som for nogen tilfældes skyld, kunne have rod i noget der var hændt for rigtig mange år siden. Det, at Hanne har en årelang sygepleje-faglig erfaring og ballast, tror jeg, gør en meget stor forskel. Hannes fokus har været – og er patient/klient– og løsningsorienteret , og det mener jeg klart er en kæmpe styrke.!

Jeg oplevede også Hanne, som en meget dygtig stresscoach i forhold til, at jeg skulle tilbage på mit arbejde igen!

For mig var – og er Hanne en livline, en sparringspartner, rådgiver, coach – en helt fantastisk dygtig psykoterapeut med et utroligt engagement.

Sideløbende med samtaleforløbet gik jeg på et af Hannes Mindfullness kurser — og det kan jeg kun varmt anbefale som supplement til samtalerne!

September 2016 – Ida
Tak, fordi du fik mig tilbage på sporet. Det er egentligt det, der beskriver mit forløb bedst, hos dig.
Jeg kom med en masse rod og frustrationer, der stammede fra min arbejdssituation og arbejdsplads.

Jeg synes, at du hurtigt læste mig og mine problematikker og jeg har altid glædet mig til at komme hos dig. I et tempo, der var rart og trygt, fandt jeg plads til at parkere, hvad der skulle parkeres og tage affære i det, jeg selv var herre over. Jeg fik brugbare redskaber og selvindsigt også.

Jeg føler en slags tryghed og sikkerhed i, at skulle andet eller lign. opstå, ved jeg, at jeg igen kan genoptage et forløb hos dig.

Juni 2016 – Charlotte Levin
Som led i min egen psykoterapeutiske uddannelse har jeg det seneste halvandet år været i et forløb hos Hanne i Center for Livskunst. Jeg har bl.a. arbejdet med mine gamle relations- og reaktionsmønstre og tilknytningssår, og Hanne har været med på sidelinjen i forhold til nogle svære beslutninger, der skulle tages.

Jeg har oplevet Hanne som en meget empatisk, hjertevarm og fagligt kompetent terapeut. Hun hviler rigtig meget i sig selv og har været i stand til at guide mig ned i min krop og i min vejrtrækning, når der har været lidt for meget fart på enten tanker eller det pulserende liv uden for terapilokalet.

Jeg vil især fremhæve hendes evne til at skabe et trygt rum og møde mig som klient i øjenhøjde – altid åben, nærværende og rummende, og hun har været en fantastisk støtte til at få forankret og integreret de indsigter, der er vokset frem.

Jeg ønsker Hanne alt det bedste fremover og kan kun give hende mine varmeste anbefalinger.

August 2015 – Connie K
Jeg har gået i et forløb hos Hanne i ca. 3 mdr. Hun hjalp mig, da jeg ikke kunne finde ud af at komme ud af en nedadgående spiral. Her beskriver jeg, hvordan jeg havde det før og efter førløbet hos Hanne.

Før mit forløb hos Hanne, Center for Livskunst, var min dagligdag præget af:

 • Dårlig søvn = næsten kronisk træthed = dårlig funktion på arbejde = dårlig til at lære nyt.
 • Mange spekulationer omkring, hvorfor vi pludselig ikke længere var ”ønskede” som bedsteforældre (Farmor og bedstefar).
 • Meget ked af det pga. den dårlige og ofte negative kontakt til min søn og svigerdatter.
 • Det sled på min og min mands hverdag og forhold, at jeg var så ked af det hele tiden. Overskuddet var ædt op. Det var også den følelse jeg sad med: At min søn og nye svigerdatter åd os, ved i bedste fald at ignorere os. Når vi sås, blev vi behandlet som værende på tålt ophold.
 • Tvivl om hvorvidt det var mig, der var forkert, og som konsekvens af den tanke: Mindre lyst til at være sammen med venner mm.
  Stod sjældent fast på, at mine følelser var OK.

Efter afsluttet forløb hos Center for Livskunst er min hverdag ændret:

 • Jeg er igen glad for min dagligdag og kan nyde fuglenes sang, når jeg går en tur med hunden.
 • Vi (min mand og jeg) kan tale om min søn, uden at det trækker al energi ud af os. Vi konstaterer nærmest, hvordan tingenes tilstand er, for derefter at ”parkere” emnet.
 • Jeg får min nattesøvn og er derfor frisk. Skulle der en enkelt aften være problemer med tankemylder, så hjælper den øvelse, jeg fik i forløbet.
 • Jeg har fået redskaber til at se handlemønstre hos min søn og nye svigerdatter, der gør mig i stand til at sige ”pyt” og konstatere tingenes tilstand uden at blive ked af det og vende alt indad.
 • Jeg nyder, når jeg kan få tid sammen med mit barnebarn og bruger ikke min tid på at tænke på, hvordan det ideelt set kunne have fungeret. Jeg kan ikke ændre deres handlinger, kun mine egne.

Jeg har, som det nok kan ses, været super glad for mit forløb hos Center for Livskunst. Jeg har fået mit liv tilbage, som en glad person, der både kan yde og nyde, men også kender sine grænser. Jeg bruger de redskaber, jeg fik lært i forløbet, og de hjælper mig, når jeg har brug for det.

Juni 2015 – LN
Jeg var hos dig to gange i juni måned og har længe villet skrive til dig. Bedre sent end aldrig 🙂 Du skal bare vide, at det, selvom det kun var to gange, har gjort en forskel i mit liv.
Vi talte bl.a. om min rødmen. Den er her stadig, men jeg er blevet meget bedre til at håndtere den.
Derefter snakkede vi om, at jeg ofte befandt mig i 2. position og ikke 1. og havde svært ved at mærke mine egne behov. I den forbindelse sagde du til mig, at jeg ikke skulle slå mig selv oven i hovedet. Her har du virkelig ramt noget 🙂 Jeg har fået et langt bedre “forhold” til mig selv. Nogle perioder skal jeg stadig kæmpe lidt for det, men helt grundlæggende har jeg fået det bedre med mig selv og tænker pænere om mig selv. Det er fantastisk dejligt og gør også en positiv forskel i mit forhold til folk omkring mig.
Så jeg vil sige dig mange tak – og jeg vil vende tilbage til dig, hvis jeg får brug for det.

Juni 2015 – Julie Hummelmose
>Jeg startede hos Hanne, fordi jeg stod overfor en rejse til USA. Jeg kunne ikke overskue flyveturen og samtidig heller ikke overskue, hvordan jeg kunne være en god, støttende og anderkendende mor for mine børn på denne tur. Jeg var angst og i panik – over at skulle være i en situation uden kontrol. Kontrol var omdrejningspunktet for mit liv.! Efter et par sessioner hvor vi snakkede, og jeg blev mødt med empati, forståelse og et enormt engagement, kom jeg en del i dybden af mine skuldre, og jeg kunne se mine følelser i et andet perspektiv.

Hanne var enormt god til at få mig til at føle mig selv, mærke mine behov og ikke kun andres, og hvor min angst egentlig stammede fra osv. Vi brugte en del tid på at gå ind og ud af de svære følelser, og jeg opnåede en slags kontrol over dem. Jeg har efterfølgende følt mig “lettere” i mange af livets situationer og kan nu også se henover små hverdagsting, som ellers ville have skabt et kæmpe kaos i mig psykisk.
Jeg kan kun anbefale Hanne til alle, som mangler en form for kontrol eller bare styr på sig selv, (i den positive forstand).
Mit liv er i dag nemmere, og jeg har lært at kontrollere og leve med de dele af mig.
Hanne er et åbent, forstående og medfølende menneske, og jeg er glad for at have været i hendes selskab gennem denne rejse. Det har nemlig været en rejse gennem følelserne og livet. Jeg ser nu ikke tilbage og ærgrer mig. Jeg ser fremad med alt, hvad jeg har med mig i min bagage.

November 2014 – Helle Andersen
Jeg henvendte mig til Hanne Pedersen, Center for Livskunst, for ca. 1½ år siden på grund af manglende kontakt med et af mine voksne børn, min svigerfamilies indflydelse på problemerne og deraf følgende indbyrdes konflikter mellem min mand og jeg. Terapien hos Hanne Pedersen, samt en weekend med familieopstilling, fik mig til at se mere afklaret på relationerne, incl. min mands relation til sin familie. Gennem terapien blev jeg mere rolig og afklaret, bl.a. også omkring, hvorledes min egen familiære baggrund bevirkede, at jeg selv reagerede, som jeg gjorde.

Måske er det en indirekte følge af de positive forandringer, terapien medførte, at jeg i dag er begyndt at have kontakt til mit voksne barn igen.
Hanne Pedersen er rolig, indfølende og lyttende, men samtidig også fantastisk god til at give nogle kloge og præcise kommentarer til det, jeg fortalte. Hun benyttede sig samtidig af forskellige teknikker til at få dybere kontakt med følelserne, hvilket havde en god effekt på mig.
Jeg kan varmt anbefale Hanne Pedersen som terapeut.
Helle Andersen

Oktober 2014 – Merete Bjerrum
Mine besøg hos dig har været af ufattelig stor betydning for, at jeg kunne tage af sted til USA med ro nok i sindet til, at rejsen kunne give mig det afgørende skub i retning af et nyt perspektiv på livet. Og selvom jeg har det rigtig godt nu, er jeg også klar over, at den udviklingsproces, der for mit vedkommende begyndte i forsommeren, da jeg gik ned med stress, langt fra er slut endnu. Men hvor jeg for et par måneder siden nærmest ikke kunne overskue noget som helst omkring mig, har jeg nu endelig fundet en ro, som får mig til at se på hele situationen som en personlig udviklingsrejse, som det er værd at nyde og og suge til sig og lære en masse af.

Som jeg har det nu, føler jeg ikke behov for at komme på besøg hos dig igen foreløbig – men jeg er ubeskriveligt glad for den hjælp, du har givet mig over de seneste par måneder. Uden de øjenåbnere jeg har fået med fra mine samtaler hos dig, havde jeg sandsynligvis ikke haft det nær så godt, som jeg har det i dag – det er jeg helt, helt overbevist om!

Hvis der kommer en dag, hvor livet igen gør for ondt til, at jeg selv kan finde ud af at tackle det, så kan du trygt regne med, at jeg kontakter dig igen. Men nu og her vil jeg gerne sige dig TUSIND TAK for denne gang!

Juli 2014 – AH
Jeg har været hos Hanne ca. 20 gange i løbet af det sidste halvandet års tid. Da jeg startede kunne jeg næsten ikke overskue mit liv og var bange for, at jeg ikke slog til. Jeg troede ikke på mig selv og hadede alt, hvad der var mig. Jeg havde ikke kigget rigtigt på mig selv i spejlet i mange, mange år.

Stille og roligt har Hanne givet mig værktøjer til at finde styrken inden i mig selv. Jeg har lært at tro på, at jeg rent faktisk er noget værd, både i mit arbejde, men også bare mig som menneske. Jeg er begyndt at stå op for mig selv og sige fra.
Her nogle måneder efter sidste samtale med Hanne, er jeg for første gang i mit liv begyndt at se mig selv i spejlet, og oven i købet begyndt at tænke, at jeg faktisk ser helt pæn ud.
Jeg er virkelig glad for, at jeg fandt dig, Hanne, du har ændret mit liv. Jeg er ikke i tvivl om, hvor jeg skal gå hen, hvis livet igen begynder at gøre ondt.

August 2013 – RH
Efter samtalerne hos Hanne, er jeg hver gang gået derfra med en fornemmelse af at vide, hvilken vej jeg skulle og følelsen af, at min ryg var lidt mere rank, hovedet hævet, og at jeg kunne se fremad.
Hanne har vist mig vejen og kampene, som jeg skulle kæmpe og dem, som jeg ikke skulle kæmpe.
Det er trygt for mig at vide, at der er et sted at få hjælp, hvis jeg igen skulle fare vild i mit liv.
Hanne har været til stor hjælp for mig, og jeg vil overhovedet ikke tøve med at anbefale hende til min bedste ven.

April 2013 – Kim Priskorn
Hos Hanne er der en følelse af at slippe alle bekymringer og opsuge noget, der kun kan beskrives som en støttende, healende energi.
En fornemmelse af total tilfredshed og tryghed.

December 2012 – Birgitte
Efter megen overvejelse og anbefaling fra 2 veninder opsøgte jeg Hanne i november 2011. Troede nok ikke helt på, at nogen kunne hjælpe mig. Vidste jeg havde et problem, men nok ikke stort nok til at gå til en terapeut. Men jeg kom på andre tanker.
Hanne har virkelig hjulpet mig gennem mit tunge sind. Jeg har lært at se mig selv fra en anden vinkel og er blevet meget bedre til at håndtere de sorte sider. Jeg har også fået mod til at træffe nogle svære valg i livet. Hanne er et utroligt roligt og behageligt menneske. Med hendes stille og rolige væsen lytter hun intenst til, hvad man har at sige, og giver gode råd. Jeg kan kun gi’ hende de bedste anbefalinger.

Oktober 2011 – parterapi – Siff og Peter
Da vi kontaktede Hanne fra Center for livskunst, var vi klar over, at det var sidste chance for at få vores parforhold til at fungere.
Vi valgte Hanne, fordi vi synes hendes livssyn tiltalte os, og hjemmesiden signalerede ro. Som terapeut har Hanne udvist den samme rolige stil og venlighed, som vi forventede. Hanne har hjulpet os til at tale sammen på en ordentlig måde, respektere at vi er forskellige og givet os redskaber til at fortsætte den gode stil.
Parterapien har betydet meget for vores forhold, og Hanne var helt sikkert det rigtige valg for os.
Tak fra Peter og Siff.

Oktober 2011 – Lotte Møller
Jeg har lyst til at dele min meget berigende proces.
Jeg har gået i et længerevarende forløb hos Hanne, bl.a. grundet PTSD (posttraumatisk stress), og det har været SÅ givende. Hanne er simpelthen fantastisk.
Hun er på en gang meget varm, empatisk og nænsom, og meget klart og hurtigt opfattende, i forhold til hvad essensen er i de følelser, som kan være svære at sætte ord på…enten fordi de vækker flovhed i én eller ganske enkelt flagrer rundt som slørede billeder. Men det, der for mig er det, der betyder mest, er hendes latterinviterende sind, og det at hun tager sig selv med i terapien. Jeg føler vitterligt, at der er god overensstemmelse med det, som Hanne formidler, og det menneske hun er……der er ingen akademisk facade, men blot Hanne som hun er……det er så befriende, og jeg har aldrig leet så meget i mine seancer med en terapeut, som jeg gør med Hanne. Det er så godt! Jeg elsker at le….af mig selv og mine “overbevisninger”.

Jeg kan se en tydelig bevægelse i processen….. Hanne tog i starten tålmodigt imod…mine mange bolde i luften, min uro….min næsten-ikke væren til stede osv, imens hun blidt og forsigtigt viste mig veje til sanser i mig, grounding og ro. Tillid er et af mine helt store issues, og jeg skal love for, at hun fik det smidt i hovedet, igennem de første 13-15 mdr. i terapien. Alt i mens hun forblev det tålmodige, nænsomme og lattermilde væsen, som hun er.

Hanne er så tillidsvækkende og rummende, og nu er vi nået til et sted, hvor både min voksne, mit barn og babyen er blevet roligere og mere trygge. Det er en dejlig følelse, og det betyder, at vi kan arbejde mere intenst og direkte. Jeg er begyndt at flyde med og lade hende trække emner op af hatten, som hun finder relevante. Hvor er det skønt at afgive kontrol og “ansvar”….men også rigtigt svært.

Hanne er, dybest set…..all heart, og det er meget meget udviklende, forløsende, udfordrende, givende og morsomt at være hendes klient.
Det er mental, verbal sparring og stor rummelighed, og jeg kan kun ønske at alle jer, der går og bøvler med livet, at I møder en terapeut af Hannes karat. Intet mindre.

Juni 2011 – mandlig studerende
Jeg startede hos Hanne, fordi jeg var stoppet med min uddannelse, og var i tvivl om, hvilken vej jeg skulle gå. Jeg var meget frustreret over ikke at kunne se nogle mål for mit liv, og jeg oplevede, at jeg manglede energi til at gøre noget ved de udfordringer, jeg stod overfor.
Jeg havde et ønske om et længere forløb, for at kunne komme i dybden med nogle af de problemstillinger, jeg stod overfor. Jeg har nu afsluttet et forløb på ca. 8 måneder hos Hanne, og jeg oplever hende både som en meget positiv person, der er behagelig at snakke med, og samtidig en meget professionel person, der har overblikket til at hjælpe én videre.
I dag er jeg kommet godt i gang med en ny uddannelse, som jeg er rigtig glad for, og jeg oplever, at jeg både kender og accepterer mig selv meget bedre i dag, end da jeg startede i forløbet. Jeg er også kommet meget tættere på at opleve den indre ro, der er nødvendig for, at jeg kan slappe af og have det godt. Det er en løbende proces – men med Hannes hjælp er jeg kommet et stort stykke af vejen.

Januar 2011 – Helle
Jeg har været meget glad for det lange forløb, jeg har haft hos Hanne. Jeg kom med en mistillid både til mig selv og mine medmennesker. Jeg har nydt godt af Hannes imødekommende og tillidsskabende personlighed. Det har betydet meget for mig, at Hanne er faglig dygtig . Men det har også været dejligt, at vi har kunnet grine sammen, når det hele har været lidt for tungt… Jeg er gået hjem fra en session mange gange, med en voksende tiltro både til mig selv og til livet. Det kan jeg kun sige tusind tak for. Jeg kan varmt anbefale Hanne.

December 2010 – Marianne Holm
Om mit forløb og oplevelser hos terapeut Hanne Pedersen: Jeg tog kontakt til Hanne, da jeg i flere år havde tumlet med tanker om, hvad jeg skulle med det parforhold, jeg dengang var i, og da jeg følte, jeg havde mistet kontakten til mig selv. Jeg kunne ikke finde hoved og hale i, hvad jeg ville, og hvad jeg følte. Mine tanker kørte i ring. At jeg tog kontakt var med den sidste rest energi, jeg kunne finde.

Jeg havde tidligere fået psykologhjælp, men fandt det svært at bruge hjælpen, da den krævede jeg skulle lytte til mig selv og mine følelser og det kunne jeg faktisk ikke. Jeg havde stor brug for, at nogen reflekterede sammen med mig og spejlede det, jeg sagde. Jeg har mistet min mor for år tilbage og har ofte haft brug for en troværdig og powerfull kvinde at drøfte mine tanker og handlinger med.

Dette synes jeg, jeg fandt hos Hanne. Hun var fra første samtale virkeligt dygtig til at høre, hvad jeg sagde. Dette var jeg overrasket over. Det var en stor hjælp at høre egne tanker formuleret af Hanne. Så blev de pludseligt til at få orden på.

Jeg troede ikke, jeg vidste, hvordan jeg skulle handle på daværende tidspunkt, men efter nogle samtaler med Hanne, vidste jeg det egentligt og fik faktisk ændret min situation.

Det har været utrolig brugbart for mig at få ting skrevet op sort på hvidt, det giver mig bedre overblik. Den måde som Hanne foreslog mig, har jeg brugt nogle gange helt konkret og skrevet det op, men efterfølgende har jeg haft punkterne i hovedet og det har hjulpet mig til at se andre handlemuligheder eller til at få tankerne/problemerne ned på et niveau, hvor de hører til.

Jeg øver mig på at mærke mig selv. Det er svært nogle dage, men jeg har fået et par øvelser hos Hanne og dem bruger jeg ind imellem. Jeg har også købt en CD om Mindfullness, hvor jeg prøver at øve mig i at lade tankerne flyde og at mærke min krop

Det har været rigtig godt for mig at Hanne har kunnet sige noget om sig selv, men samtidigt været meget professionel. Hanne er for mig troværdig og har en baggrund og en viden, der gør mig tryg. Hun er rolig, solid, rummelig og velovervejet. Det har ind imellem været humoristisk at tale med Hanne og se på sig selv og andre med friske øjne. Det er meget positivt for mig. Det har været meget behageligt at være hos Hanne.

Jeg arbejder videre på de ting, jeg har talt med Hanne om. Jeg er ikke i tvivl om, at det er noget, jeg skal have fokus på hele mit liv. Jeg tror, jeg igen på et tidspunkt vil have et forløb hos Hanne og det er rart at vide, den mulighed er der. Jeg føler, mine samtaler med Hanne har givet mig nye muligheder, og jeg føler mig faktisk stærk med denne viden.

Oktober 2010 – kvindelig sygeplejerske
Jeg mødte Hanne første gang til en polterabend, hvor hun underviste i latteryoga.

Hanne fik noget der ellers virker lidt kunstigt og grænseoverskridende til at virke helt naturligt, sjovt, varmt, trygt og befriende. Jeg følte mig rigtig godt tilpas og fattede allerede der stor tillid til Hanne

Da jeg et par år efter stod i et indre rod og identitets krise og havde svært ved at finde mig selv i min ”nye familie”, var det helt naturligt for mig at tænke på Hanne. Jeg har konsulteret Hanne ad flere omgange, over en kortere og længere periode. Hver gang er jeg blevet mødt med varme, tryghed, åbenhed, humor og en kæmpe stor portion menneske kundskab, samt stor professionalisme.

Hanne giver dig ikke løsningerne på ”livets mysterier”, dem finder du selv frem til sammen med hende. Hanne guider dig igennem ”rejsen”, man ved ikke rigtig hvor det fører hen… og til slut finder man selv ”nøglen” En lang rejse er slut, og man er som menneske kommet til et nyt sted i livet, klogere på sig selv og sine med mennesker.

”Rejsen” i mit liv kunne ikke have været gjort uden Hanne.

Jeg føler en stor glæde og ro ved at tænke på de timer, jeg har haft sammen med dig, Hanne. En stor tryghed ved at tænke på ,at du er et sted derude og kan hjælpe når livet føles svært.

Oktober 2010 – kvindelig fysioterapeut/underviser
Jeg var i krise efter min mand pludseligt og uventet havde forladt mig. Jeg hørte om Hanne gennem en veninde og tænkte, hende måtte jeg møde. Tænkte var det rette ord, for min hjerne kørte på højtryk døgnet rundt. Jeg ville så gerne intellektuelt forstå, hvad det var, der skete. Mine følelser ”hang i laser”, og når jeg ikke kunne forstå hvad, der foregik – var det nemmeste at forsøge at flygte fra følelserne.

Hanne lyttede med nærvær og varme til min talestrøm. Når talestrømmen stilnede af, konkluderede Hanne med hjertevarme på det, jeg havde fortalt og hjalp med at finde mening i det. Meningen kunne fx fremkomme ved, at hun med stor eftertænksomhed koblede teorier om værdier og eksistens til min fortælling. Dette tiltalte min intellektuelle hjerne – men Hanne så, at det jeg havde vanskeligt ved, var at rumme mine følelser. Undervejs i forløbet viste hun mig forskellige teknikker til at rumme følelserne – som jeg kunne arbejde videre med. Når jeg prøvede at vige uden om at mærke følelserne, var Hanne god til med ro og empati at få mig til at blive og holde fast. Jeg er glad for, at Hanne har vist mig, at kroppen rummer både smerte og glæde – og når jeg accepterer det – kan nye veje opstå.

Min oplevelse af Hanne er, at hun arbejder ud fra et stort teoretisk fundament på et højt professionelt plan med stort menneskeligt nærvær og hjertevarme.

Maj 2010 – kvindelig sygeplejerske
Jeg har gået i terapi hos Hanne i et halvt års tid, og det har været utrolig godt for mig. Hanne er en meget kompetent terapeut. Én ting er, at hun er meget omsorgsfuld, rummende og anerkendende, men man er samtidig ikke i tvivl om, at man er havnet hos én, som også rent teoretisk er velfunderet. Jeg har virkelig flere gange fået følelsen af, at der ikke var noget problem, som var for stort eller for bøvlet eller mærkeligt til, at man kunne tage det op med Hanne og få noget brugbar feedback. Om det primært har handlet om at få læsset en masse frustrationer af og blive lyttet til, eller om det har været for at analysere nogle problemer mere til bunds, end jeg har været i stand til at gøre på egen hånd, så har jeg altid haft følelsen af virkelig at blive taget alvorligt, og det har været så trygt. Jeg kan på det varmeste anbefale Hanne som terapeut.

Marts 2010 – kvindelig kandidatstuderende
Jeg begyndte hos Hanne i efteråret 2009, fordi jeg i længere tid havde følt mig ved siden af mig selv og jeg var kommet i tvivl om, hvorvidt de valg, jeg havde truffet og skulle til at træffe, var de rigtige. Tankerne kredsede rundt og rundt og jeg spekulerede mange timer om dagen uden rigtigt at komme nogen vegne. Jeg var af samme grund begyndt at føle mig meget stresset og modløs, og derfor besluttede jeg at opsøge Center for Livskunst.

Allerede efter den første samtale med Hanne følte jeg, at jeg havde fået nogle redskaber med mig, som jeg kunne bruge – nogle nye perspektiver og måder at tænke på, der kunne hjælpe mig med at bryde mine ”tankevaner”. Igennem de sessioner, jeg har haft hos Hanne, har vi været omkring mange ting, store som små. Såvel de eksistentielle livs- og fremtidsspørgsmål som de små hverdagssituationer, der hver på sin vis kan udfordre én.

Og hver gang har Hanne både evnet at lytte og forstå og give mig nogle værktøjer med, som kunne hjælpe mig til at komme et skridt videre. Undervejs i hele forløbet har Hannes fantastiske indlevelsesevne gjort, at jeg har følt mig meget tryg og haft lyst til at åbne op. Jeg tror aldrig jeg har mødt et menneske som Hanne, der i den grad både evnede at sætte sig ind i, hvad jeg tænkte og følte, og som samtidigt kunne vise mig vejen videre derfra hvor jeg stod. Det er helt og aldeles uvurderligt. Tak.

Oktober 2009 – kvindelig socialrådgiver
Jeg har gået hos dig i ½ år i forbindelse med, at jeg har været gået ned med stress på mit arbejde. Jeg har fået utrolig meget ud af at gå hos dig, og jeg oplever dig som et dybt, kompetent og smukt menneske. Du har været utrolig god til at rumme min proces og gå med mig, også når processen har gået rigtig stærkt, bredt sig i alverdens retninger og været meget dyb.

Du har formået at give ro, hvor jeg har været meget stresset, have overblikket og sat grænser, når jeg har styret i en uhensigsmæssig retning, vist din rørthed, dit varme hjerte og dit lyse sind undervejs. Jeg har arbejdet med selvudvikling igennem mange år og kan derfor også være lidt kræsen ift. hvem jeg lukker ind i min proces, men du har til fulde levet op til mine forventninger, og jeg har ikke oplevet at gå ud af din dør, uden at være beriget med noget nyt. Det har været fantastisk smukt. Du kan anbefales til alle. Jeg er sikker på, at vi vil mødes igen på et eller andet tidspunkt, og det glæder jeg mig til, da du er en gave at kende

Fyn 30/8 – 2009
Jeg har været i behandling hos Hanne i ca. et halvt år pga. stress/ depression, som jeg fik for snart 2 år siden. Da det skete var jeg til psykolog, men uden virkning. Efter få gange ude hos Hanne begyndte jeg at få det meget bedre, for hun har en ro over sig, som virkelig smitter. Så når jeg gik derfra, følte jeg, at jeg havde sovet en helt nat, og hele verden bare kunne komme. Hun har nogle værktøjer, som har givet mig overskuddet tilbage og lært mig at sige fra, så jeg i dag arbejder som jeg gjorde, før jeg blev syg, men uden at blive stresset. Mit liv har forandret sig meget, uden der er nogen, der kan se det, og det er der kun en, jeg kan takke for, og det er Hanne.

Mange tak Hanne.

Venlig hilsen
Jimmy Mikkelsen

Maj 2008 – kvindelig lærer
Hanne ledte mig vejen igennem min lange krise på en nænsom og indfølende måde. Gav mig troen på, at jeg var et OK menneske og fulgte mig hele vejen til lyset og foråret. Selv på de værste dage fik vi grinet, og på de bedste dage fik jeg grædt. Jeg er aldrig gået ud af hendes dør, uden at få noget med mig hjem.

Det er med både sorg og glæde, at jeg nu slutter forløbet hos Hanne. Hun er en meget livsgivende kvinde, som har betydet meget for min udvikling og min tilbagevendte styrke. Det er jeg utrolig taknemlig for. Jeg har nu fundet et rigtig godt fodfæste. Verden smiler til mig. Et nyt liv er begyndt og jeg har det fantastisk godt. Bedre end nogen sinde.

Januar 2008 – mandlig leder
Jeg har gået til behandling hos Hanne i ca. et års tid – for mig har det været en utrolig positiv oplevelse. Vi har været rundt om mange problemstillinger – sidst også voldsomme oplevelser, der skulle bearbejdes. Det har Hanne guidet mig igennem på en rolig og kompetent måde – altid afbalanceret/nuanceret – har hun hjulpet mig med “ondets rod”, kunnet foreslå “værktøjer” til at komme videre, bearbejdet de voldsomme oplevelser, så de nu er til at leve med som en del af den bagage, jeg må have med mig fremover. Derfor min anbefaling af Hanne som behandler.

September 2007 – aktiv erhvervskvinde
“I forbindelse med flere episoder på mit arbejde på en stor uddannelsesinstitution, hvor jeg ligesom hele tiden “ikke følte at jeg passede ind” og derfor blev nødt til at afslutte arbejdsforholdet, blev jeg henvist til Center for Livskunst af mit forbund Kommunikation og Sprog, som havde hørt rosende om Hanne fra andre af deres medlemmer. Formålet var at få mig psykisk på fode igen, så jeg atter kunne se fremad og få lyst til at finde et nyt arbejde.

Efter nu 7 sessioner kan jeg mærke en tydelig afklaring og en begyndene forståelse af, hvorfor min jobsituation de sidste mange år har været en sand pendulfart mellem spændende stillinger på gode arbejdspladser, men hvor jeg alligevel ikke kunne finde roen og forblive.

Når man ikke har den indre ro – men tror man har den – kan man jo heller ikke finde den ydre ro dvs. i sit arbejdsliv. Jeg har en masse bagage med mig, der forhindrer mig i dette, men Hanne er en utrolig god til at hjælpe mig med at finde disse “blank points” jeg enten stadig kæmper med eller har fornægtet.

Jeg er sikker på, at når jeg har færddiggjort mit forløb hos Hanne, vil jeg kunne forstå mig selv og mine reaktionsmønstre bedre og undgå at gentage disse. Allerede nu føler jeg en større indre ro, som jo giver lidt mere overskud i hverdagen til børn og job, end jeg havde for bare 2 måneder siden.

Alene ved omtalen af min erfaringer med Hannes coaching/terapiform har mindst en person i min omgangskreds også henvendt sig til Hanne for at få et personligt/erhvervsmæssigt forløb startet op.

Jeg vil varmt anbefale Hanne til andre. På sin egen stille måde sniger hun sig ind i ens sjæl og under huden, og hjælper dig til at forstå dig selv. Jeg har ihvertfald erkendt, at kun når jeg hviler i mig selv, kan jeg klare hverdagen, om det så er på den personlige eller arbejdsmæssige front.”

Oktober 2007 – driftsleder/mand
Efter at jeg pga. af sygdom mistede både mit job på ledelses niveau og min familie, søgte jeg en anden måde til at kunne klare/diskutere mine udfordringer. Jeg har længe haft store ambitioner omkring mit job, og da jeg gik ned med stress/sygdom, mistede jeg både mit job og blev separeret fra min kone og mine små børn. Jeg begyndte herefter ved Hanne, som har hjulpet mig meget, både med at prioritere de praktiske opgaver, men også på det følelsesmæssige område.

Hanne har den store force, at hun virkelig kan leve sig ind i de problemer, som jeg har haft. Jeg har ikke været i stand til at se mine begrænsninger rent fysisk (meget dårlig ryg), men efter mine samtaler med Hanne har jeg været i stand til at “bevare roen”, hvilket jeg ikke tidligere kunne. Derudover har jeg fået meget hjælp på det følelesesmæssige plan, hvilket også tidligere var noget, jeg simpelthen ikke kunne eller var bevidst om. Dette har hjulpet meget til, at jeg i dag igen er sammen med min familie og er i stand til at leve et godt liv.

Jeg er efterfølgende fortsat med at have samtaler med Hanne, fordi jeg stadig mener, at hun kan hjælpe mig med forskellige problemstillinger, som jeg ikke vil/kan diskutere med andre. Jeg kan kun anbefale Hanne, især fordi hun har den store indlevelsesevne, der gør, at jeg følte mig tryg fra første gang, jeg havde en samtale, og tro mig det var ikke nemt for mig at starte op på “sådan noget”.

Oktober 2007 – kvindelig musiker
Jeg kontaktede Hanne, fordi jeg havde problemer med mit liv som musiker. Jeg var usikker ved at stå på scenen og følte, at jeg ikke passede ind i en, til tider, lidt hård verden. Jeg gik rundt med en konstant følelse af ikke at være god nok. Mit store ønske var at være mig selv 100% både på scenen, men også som privatperson.

Efter at have talt med Hanne er jeg blevet langt mere sikker på mig selv. Jeg ved, hvordan jeg skal takle min nervøsitet og finde jordforbindelse, inden jeg skal på scenen, jeg har endda oplevet at nyde at stå foran meget store forsamlinger. Jeg har fået redskaber til at respektere mine dårlig sider og har lært hvor vigtigt, det er, at være ærlig overfor sig selv. Nogen gange har jeg oplevet, hvordan jeg kunne komme til Hanne og være meget ked af det, og et par timer senere gå derfra og føle mig fuldstændig opløftet. Det kan varmt anbefales.

John
Jeg følte mit humør var delvist forsvundet, og havde derfor behov for et “pift”. Center for Livskunst kalder du dit firma, og netop livskvalitet er meget afgørende for mig.

Jeg har i mange år, helt tilbage i min pubertet kæmpet med nogle dæmoner, som jeg havde svært ved at bekæmpe og kontrollere, og har netop derfor brugt alt for mange ressourcer på denne kamp. Disse problemer var udgangspunktet for samtaleterapien med dig.

Jeg har nu gennemgået 7 sessions af ca. 1,75 timers varighed, og jeg har virkelig følt, at dit engagement og din fantastiske evne til at lytte har givet mig stort udbytte. Du har samtidig under samtalerne været i stand til at analysere og give mig de nødvendige “indspark” på en fast, men en rolig og inspirerende måde.

Vi har været omkring min barndom, hvor du gav mig nogle værktøjer, som jeg benyttede i min samtale med min gamle mor. Jeg har i mange år følt, at min mor brugte janteloven over for mig i mit karriereforløb. Samtalen med min mor var afslappet og vigtig for mig.

Jeg holder nu en pause og føler mig rigtig godt tilpas. Du har været i stand til at håndtere mig på den helt rigtige måde.

Jeg kan kun anbefale dig over for andre som har behov. Tak for din store indsats.

Kvinde -anonym
Der skete bare så meget efter vi havde arbejdet med familierelationer.

Det vigtigste: Jeg blev bedre til at lytte til mit inderste jeg.

Jeg ser dig som en meget kompetent terapeut, der kan sit kram. Du har et dejligt væsen og er meget behagelig at arbejde sammen med. Du udstråler ro og tryghed, hvilket for mig at se er vigtigt, når folk befinder sig i en livssituation, der kræver hjælp udefra.

Henriette
Jeg er kommet hos Hanne de sidste 3 måneder – og hun er go´!

Det er udfordrende og krævende at gå i terapi, men med Hanne, skabes der en varm og tryg atmosfære af fællesskab, hvor jeg kan have tillid til og tro på forandring.

Hun er super kompetent og ren guld. Tak for det!

Få yderligere oplysninger om kontakt til og priser hos Center for Livskunst