Mangler du polterabend ideer? Latteryoga er en fantastisk kickstarter til polterabend og fest

Latteryoga er en fantastisk kickstarter til polterabend og andre festlige lejligheder. Det giver god stemning helt fra starten. Latteryoga vækker begejstring som polterabend aktivitet for både mænd og kvinder, samt til familie sammenkomster.

Få et godt grin og en sjov oplevelse sammen med dine venner, veninder eller familie. Jeg kommer gerne ud som latterinstruktør og starter ”festen”.

Find grinebidderen frem – latter fremmer samarbejde og sammenhold på arbejdspladsen

Latteryoga er et herligt indslag i forbindelse med et personale arrangement eller som underholdning til julefrokosten. For en personalegruppe er latteren unik til at skabe sammenhold. Latteren åbner vores hjerter og gør afstanden mellem mennesker kortere. Det er svært at være uvenner med nogen, man netop har leet med !!!! 

Latteryoga er oplagt som en overraskelse i forbindelse med et af jeres personalemøder, en temadag eller som et festligt indslag til julefrokosten. For det første er latteryoga en rigtig sjov oplevelse at have sammen i en personalegruppe, som man efterfølgende kan mindes og grine af. Som personale er I aktive undervejs. Latteren “bløder op” og giver en god stemning til mødet eller til festen.

Og i forhold til den mere “alvorlige” del, så lukker latteren bl.a. op for kreativitet og nye synsvinkler. Så hvis I f.eks. skal arbejde med

 • at udvikle nogle nye ideer
 • at løse nogle udfordringer/problemer i virksomheden
 • det psykiske arbejdsmiljø, konflikthåndtering og samarbejde
 • forebyggelse af stress og stresshåndtering

vil I opdage, at processerne i løbet af dagen kommer til at glide nemmere. Latter gør mennesker glade. Atmosfæren og tonen i gruppen vil efter et latter indslag være præget af lethed og uhøjtidelighed. Konflikter og problemer, som I tidligere har fundet svære at løse, vil opleves mere overskuelige og nemmere at finde løsninger på.

De fleste mennesker elsker en god omgang latter. Latter vækker det ”indre legebarn”, der er gemt i os alle. Der bliver plads til mere leg og lethed. Latter er en kilde til at fremme vores kreativitet, spontanitet, handlekraft og livsglæde.

Undersøgelser viser, at latter øger vores koncentration, samt er med til at forbedre samarbejde og kommunikation. Den sidste del skyldes bl.a., at latter mindsker irritation og vrede, samt at vi bliver bedre til at rumme og acceptere, at vores kollega er forskellig fra os selv.

Få en godt grin og en uforglemmelig oplevelse sammen med dine kollegaer eller forretningsforbindelser. Jeg kommer gerne ud som latterinstruktør og starter mødet eller “festen”.

Glæd dit personale eller dine kollegaer. Bestil et latter arrangement allerede idag – og vær sikker på at have det i kalenderen til jeres næste temadag eller personalefest.

HVORDAN FOREGÅR LATTERYOGA ELLER ET LATTERKURSUS I PRAKSIS?

Latteryoga er udviklet med inspiration fra yoga-traditionen. Heraf navnet latteryoga, selvom latteryoga nu ikke har meget med traditionel yoga at gøre. Nogle kalder det også for et latterkursus. Latteryoga består af en række lege- og latterøvelser. Når man laver latteryoga, bevæger man sig, mens man ler og laver nogle sjove legeøvelser. Latteryoga kan udføres både i små og store grupper. Alle i gruppen gør det samme på samme tid. Øvelserne og latteren vækker “de indre legebørn” og er sammensat, så de får grinebideren frem i os alle.

Formålet med latteryoga er netop at le og komme i kontakt med livsglæden. En seance med latteryoga varer typisk 35-45 minutter. Bagefter vil de fleste føle sig afslappede, i godt humør, samt have en oplevelse af at være tættere på de andre i gruppen, som man har leet sammen med.

En god omgang latter har en masse positive virkninger på krop og sind. Også virkninger, der minder om det, man opnår ved at dyrke yoga og lave mindfulness. Du kan læse mere om latterens virkninger længere ned på siden.

Overrask den kommende brud, brudgom eller personalet i din virksomhed med en omgang latter.

HVOR LANG TID VARER EN LATTERYOGA SEANCE?

En latteryoga-seance varer typisk mellem 35 – 45 min. og udgør et arrangement i sig selv. Hvis I ønsker at kombinere selve latterøvelserne med et oplæg/foredrag omkring latteryoga og latterens mange virkninger, er det muligt at tilkøbe dette.

HVAD KOSTER EN OMGANG LATTERYOGA?

Til private
Pris: Fra 1500 – 3500 kr. Prisen vil afhænge af deltagerantallet.
Priseksempel med 15 deltagere: Ca. 2200 kr.

Til virksomheder
Pris: Fra 2000 – 5000 kr. (eksklusiv moms). Prisen vil afhænge af deltagerantallet.

UDBYTTE AF LATTER OG LATTERYOGA

 • hjælper os til at være i nu´et
 • skaber samhørighed
 • giver selvtillid og selvaccept
 • virker stressreducerende
 • virker helende på krop og psyke
 • fremmer konfliktløsning og samarbejde
 • øger koncentrations- og indlæringsevnen
 • fremmer latter i hverdagen

Latterens virkninger

En god omgang latter har en masse positive virkninger på krop og sind. Især virkninger, der minder om det, man opnår ved at dyrke yoga og lave mindfulness. Heraf navnet latteryoga. Latter er kroppens eget medicin og har adskillige helbredsmæssige virkninger. Regelmæssig latter indvirker således både på vores fysiske tilstand og vores psykiske velvære.

I forhold til kroppen fungerer latter som en slags ”indre jogging” med stimulerende effekt på åndedrætssystemet, hjerte/kredsløb, muskulatur og hormonproduktion. Latter virker især meget stressreducerende og afspændende, fordi latteren brænder vores stresshormoner af og fremmer dannelsen af vores “glædes hormoner”. Faktisk er der undersøgelser, der viser, at latteryoga kan forebygge og lindre depression.

Latter fremmer kærlighed og livsglæde. Når vi ler, bliver det lettere at acceptere os selv og andre. Latter smitter og gør afstanden mellem mennesker kortere.

Man holder ikke op med at lege, fordi man bliver gammel. Man bliver gammel, fordi man holder op med at lege.