Lær mindfulness online – hjemme i din stue

Tag med på mit mindfulness kursus. Det foregår online, hjemme i din stue.

Det er en foranderlig (og forunderlig) tid, vi lever i. Livet går stærkt. Det, der gjaldt i går, gælder ikke i morgen.
Der er behov for som aldrig før, at vores sind er fleksibelt (og venligt), men også at vi kan finde ro indeni, trods usikkerhed og en omskiftelig verden.

Vi har brug for at kunne finde ind til orkanens øje – inde i os selv.

Lige nu kan du købe mit mindfulness online kursus med kæmpe rabat. Du sparer 1000 kr. 

Jeg har besluttet, at jeg holder udsalg på mit mindfulness online kursus. Jeg ønsker, at mange flere mennesker finder vej til indre ro og nærvær med sig selv og andre. Der er sådan brug for det – rundt omkring.

Har du lyst til at træne din nærværsmuskel?

Du lærer at give slip på grublerier og overtænkning, og efter få ugers træning vil du opleve mere indre ro, bedre kontakt til dig selv, samt mere styr på tankerne. Du kommer til at elske dine små åndehuller med mindfulness. Kurset indeholder bl.a. 11 guidede mindfulness meditationer, flere undervisnings-oplæg, en arbejdsmaual og meget mere… Du får rigtig meget for pengene.

Du kan købe kurset her til spotpris. Din pris er 250 kr. Det er vildt billigt. Få adgang til mit mindfulness online kursus – lige med det samme

Der er rigtig meget, vi ikke kan kontrollere i den ydre verden, men vi kan lære at regulere vores eget sind og vores eget energisystem. Mindfulness kan hjælpe dig.

 • Har du svært ved at finde indre ro?
 • Føler du dig rastløs og ude af stand til at slappe helt af?
 • Vil du lære at holde din indre balance, trods usikkerhed og uvished omkring dig?
 • Trænger du til mere indre ro? Er det nu, du vil lære mindfulness?

Med mindfulness prioriterer du tid og nærvær med dig selv.

Mindfulness online – skab ro i dit liv og få mere overskud

Vil du også have nøglen til at kunne give slip på dine tankestrømme og grublerier?

Med mindfulness lærer du at bruge din opmærksomhed på en ny måde. Du vil opleve, hvordan det giver dig en langt større stabilitet og indre ro. Du kommer til at føle dig stærkere, og du vil opdage, at du bliver bedre til at håndtere de udfordringer, du står i.

Mindfulness påvirker vores tankemønstre. Det er påvist, at efter blot et par ugers mindfulness træning, ændrer hjernens mønstre sig i retning af mere fleksibilitet og større stabilitet. For dig  betyder det- helt konkret – at du vil begynde at forholde dig anderledes til dine tanker, verden og dig selv, så det bliver langt lettere at navigere i dit liv.

Med mindfulness træner du også venlighed og medfølelse. Både i forhold til dig selv og dine medmennesker. Det vil påvirke dit selvværd og din accept af dig selv og andre.

Alt i alt vil mindfulnesskurset efter få ugers træning give dig større indre ro, glæde og overskud. Med mindfulness holder du din hjerne sund og rask.

Hvad indeholder mit mindfulness online kursus?

Når du køber mit mindfulness online kursus, får du med det samme adgang til

1. Fire spændende undervisnings-oplæg omkring mindfulness 
– dit fundament til at komme i gang og samtidig få mest mulig ud af din praksis.

2.Mit mest populære oplæg til at forstå og forebygge stress 
Modellen, jeg gennemgår, kalder jeg ”Balance-hjulet”.
Oplægget er direkte anvendeligt i forhold til, hvordan du med fordel kan prioritere din tid på nye måder i hverdagen.

3. Introduktion til mindfulness-øvelserne
Introduktionerne vil øge din motivation til at lave øvelserne.

4. En mindfulness arbejdsmanual (e-bog, 54 sider)
Mindfulness-manualen er et vigtigt supplement til lydfilerne. Her er ekstra og uddybende teori, som vil øge dit generelle udbytte.

5. Et mindfulness arbejdshæfte ( 18 sider)
Arbejdshæftet indeholder opgaver og reflektionsøvelser, der vil øge din personlige udvikling, samt skabe endnu mere fordybelse i din proces med mindfulness

6. 11 guidede mindfulness meditationer (varer mellem 5 og 30 min)
Glæd dig – du får alle de guidede meditationer, som også er indeholdt i mit 8-ugers mindfulness kursus (lydfiler).

7. 3 videoer med mindful yoga
Videoerne er en hjælp til at komme i gang med din yoga-praksis.
(Videoerne er optaget hjemme i min stue. Derfor er billedkvaliteten ikke optimal, men du kan sagtens se, hvordan jeg laver yoga øvelserne, så du selv kan komme i gang).

Alle lydfilerne kan downlooades til din telefon, tablet eller computer, så du kan lytte til dem, når du vil, og hvor du vil.

Pris for hele kurset

Hvem kan have glæde af mindfulness online kurset?

Alle, der har lyst til at lære mindfulness, kan have glæde af online kurset.

Kurset er både for dig, der intet kender til mindfulness, for dig der har mediteret lidt i forvejen, og for dig, der gerne vil have genopfrisket dine mindfulness teknikker. Kurset er tilrettelagt, så du undervejs bliver introduceret til en bred vifte af mindfulness teknikker, du kan integrere i din hverdag.

Hvis du vil have det optimale udbytte af kurset, kræver det, at du bruger din selvdisciplin til at få øvet dig – allerhelst dagligt.

Når du begynder at træne mindfulness, vil du opleve at krop og sind begynder at falde til ro. Det er SÅ rart. Det vil blive tydeligt for dig, hvordan du igen og igen hopper på dit eget tanketog – og du vil lære at stå af. Og ikke mindst vil du erfare, hvordan det er muligt at stoppe op og komme til stede i nu ét  og blive mere nærværende med dig selv eller dem, du er sammen med.

Hvor vil mere nærvær med dig selv, bringe dig hen?

Det nærvær, du vil træne i forbindelse med mindfulness kurset, vil være et

 • Et nærvær, der bringer dig i dybere kontakt med dig selv.
 • Et nærvær, der giver mulighed for at komme (endnu) tættere på dem, du holder af.
 • Et nærvær, der hjælper dig til i hverdagen – at prioritere tid til det, der er vigtigt.
 • Et nærvær, der gør dig i stand til at finde indre ro – på trods af udfordringer omkring dig.

Disse tilstande og evner kan du opnå med mindfulness online kurset.

På mindfulness online kurset lærer du følgende:

På mindfulness online kurset lærer du følgende:

 • Hvad er mindfulness, og hvorfor styrker mindfulness din mentale sundhed
 • Du lærer, hvordan du kan få en mere rolig hverdag med energi og overskud
 • Du får vigtig viden om sindet, og sammenhængene mellem tanker, følelser og krop
 • Du kommer til at udforske dit eget sind
 • Du vil lære at slippe tankestrømme og grublerier
 • Du får adgang til vigtig stressteori, der vil ændre din måde at forebygge stress på
 • Du lærer rigtig gode mindfulness øvelser, der virker – med fokus på krop, vejrtrækning, hjerte og tilstedeværelse
 • Herunder også kropsscanning og afspænding
 • Mindful yoga (alle kan være med)
 • Små hverdagstips og tricks til en mere mindful hverdag og en mere mindful arbejdsdag
 • Info om, hvordan du kommer godt i gang og vedligeholder din praksis derhjemme

Online kurset indeholder mindfulness meditationer, øvelser og opgaver, som du nemt kan arbejde med selv – og integrere i din hverdag. Samtidig får du ro på.

Få adgang til mit mindfulness online kursus med det samme

Hvad betyder det, at kurset er online?

At kurset er online betyder, at du får hele kurset tilsendt på én gang. Dvs. lige så snart, du har købt kurset, kan du gå i gang. Du kan starte med at høre en lydfil, hvis det er det, du har brug for. Og ellers har jeg lavet en udførlig “brugsanvisning” i forhold til, i hvilken rækkefølge, det vil være oplagt at arbejde med materialet.

Generelt er kurset designet til at kunne bruges fleksibelt og individuelt, alt afhængig af, hvad du har behov for og tid til.

Når du har betalt, får du tilsendt en personlig adgangskode via mail. Med denne kode kan du logge ind på dit personlige onlineforum, hvor det komplette online mindfulness kursus ligger klar til dig.

Du kan enten høre undervisnings-oplæggene og meditationerne direkte fra din browser eller downloade alt materialet til din computer. Herfra kan lydfilerne flyttes videre til din telefon eller tablet, så du altid har dem med dig. Videoerne skal ses på tablet eller computer.

Du behøver ikke at være computer nørd for at gøre det :). Hvis der alligevel skulle opstå spørgsmål, så skriv til hanne@centerforlivskunst.dk. Så finder vi ud af det.

Sæt gerne 30 min. af om dagen til at træne mindfulness og mindful yoga. Herved opnår du de bedste resultater.

Din adgang er personlig

Din adgang er personlig og må ikke deles med andre. Hvis I er flere, der ønsker at dele kurset, så skriv til mig på hanne@centerforlivskunst.dk – vi finder da en god pris.

Materialet må ikke bruges til undervisning eller lignende. Det er udelukkende til privat brug. Til gengæld kan du lytte til det, lige så tit, du har lyst.

Hvad siger mine tidligere kursister?

Jeg har fundet ro og genvundet glæden ved livet!! Jeg er blevet meget opmærksom på, at egne tanker – både de gode og de dårlige – i høj grad skaber ens virkelighed. Mine sanser er blevet skærpet – jeg ser, hører, føler og oplever meget mere nu. Jeg har haft utrolig stor glæde af lydfilerne. Hannes meget behagelige og rolige stemme virker i den grad afstressende og beroligende (Marianne).

Et rigtig godt forløb, hvor jeg har fået en større indre ro og lært at tænke mere “mindfuldt”. Jeg fik især meget ud af oplægget omkring stress og stresssymptomer. Hanne har til hver time været super professionel i sin formidling og med stort engagement i os deltagere. Jeg er rigtig glad for at have lært at meditere, samt lært om teorien bag (kvindelig kursist).

Din formidler på mindfulness online kurset

Hanne Pedersen, Center for Livskunst, har mange års erfaring i at undervise i mindfulness, stress relaterede emner og personlig udvikling.  Hendes store fokus er at hjælpe sine kursister og klienter med at finde mening og glæde i hverdagen – men også at turde at tage de valg, der føles rigtige.

Hanne kender til stress, både indefra og udefra. Hun blev selv ramt af stress for år tilbage. Det blev startskuddet til nye prioriteringer, mere nærvær i hverdagen og et helt andet arbejdsliv.
Hun blev optaget af, hvordan vi som mennesker kan forblive i kontakt med os selv på trods af travle liv, og hvordan vi hver især kan lære at følge os selv og skabe meningsfulde liv.

Hanne er bla. uddannet mindfulness instruktør, psykoterapeut, parterapeut, familieopstiller og supervisor. Hun har en lang meditationspraksis bag sig og har deltaget på mange meditationskurser. Når du er i hænderne på Hanne, er du i hænderne på en kompetent behandler og formidler.

Ja tak, jeg vil gerne købe dit mindfulness online kursus til spotpris, kr. 250,- inkl. moms