Hvad er coaching?

Coaching er en løbende og personlig sparrings-proces, hvor man som coach hjælper en fokus-person med at skabe forandringer og udvikling, som er i overensstemmelse med vedkommendes ønsker og mål. Coaching handler om at få hjælp til at sætte sig mål og især at nå dem. Coaching er en fremadrettet, ressourceorienteret og handlingsorienteret proces. Coaching er oplagt i forhold til at opnå resultater og realisere drømme i det private og professionelle liv.

Der sættes fokus på muligheder og barrierer: Hvordan får du udviklet de talenter og ressourcer, der skal til for at nå dine mål? Hvad forhindrer dig?

Coaching skaber forandring og fremmer udvikling

Coaching er et fantastisk redskab til at skabe udvikling, samt forbedre dine kompetencer og din livskvalitet. Coaching handler om at gå på opdagelse, åbne nye muligheder, samt skabe holdbare og helhedsorienterede løsninger.

Fra ønske og ide til realiseret mål og resultat

Coaching handler om dig og din succes. Du sætter dagsordenen for, hvilke mål og udfordringer, der skal undersøges og udforskes. Via coachingprocessen opnår du klarhed og ny indsigt, så du kan vælge den retning, der er rigtig for dig for at nå dine personlige og professionelle mål. Coaching leder til konkret handling. Coaching flytter dig fra ønske og ide til realiseret mål og resultat.

”Hvis du ikke har sat dig et mål –
Hvordan ved du så, om du har nået det?”

Skriv et svar