Weekendkursus i familieopstilling – få fred med dine forældre eller få hjælp til at komme tættere på din søn/datter

Har du rod i dine relationer – så ryd op med familieopstilling. Familieopstilling/systemisk opstilling er en banebrydende metode til at arbejde med relationer og uhensigtsmæssige mønstre. Kurset henvender sig til alle, der ønsker at afdække og arbejde med, hvordan et personligt tema eller en personlig udfordring kan have dybe rødder i familiehistorien/familiedynamikken.

Kurset giver mulighed for, at du som deltager – med udgangspunkt i en personlig udfordring – får lavet en familieopstillings proces, hvor din opvækstfamilie og/eller nuværende familie bliver ”stillet op”. Som deltager er du desuden med i og med til at støtte op om de øvrige kursisters processer.

​Familieopstilling er en yderst effektiv metode til at arbejde med mange forskellige slags temaer og problematikker. Måske går du rundt i din dagligdag og støder gentagne gange ind i de samme slags problemer? Måske reagerer du trods årelang terapi alligevel uhensigtsmæssigt i bestemte situationer og oplever, at det er svært at ”komme til bunds i problemet”.

Du kan arbejde med så forskellige mønstre/temaer som ensomhed, sorg, vrede, stress, angst, tristhed, mindreværd, misbrug og traumatiske oplevelser.

Familieopstilling bruges også til at arbejde med problematikker, der udspringer af din familiehistorie. Med familiehistorie menes både oplevelser, som du har haft i den familie, du voksede op i, men også hændelser og/eller traumer i din familie, der er sket en eller flere generationer tilbage, hvor følelser og reaktionsmønstre er gået i arv.

Læs mere om familieopstilling – og hvordan familieopstilling kan bryde dine gamle mønstres tyranni

Kom og vær med på vores kursus i familieopstilling/systemisk opstilling og oplev denne effektive og healende måde at arbejde med dig selv på.

Vær sikker på en plads og tilmeld dig vores næste kursus – allerede i dag.

Hvad kan familieopstilling gøre for dig?

  • Du vil åbne op for en ny forståelse af dig selv og dit familiesystem
  • Du får kastet lys på skjulte dynamikker i dit indre og vil opleve transformation på dybe planer
  • Du får mulighed for at slippe de mønstre, der begrænser dig aller mest
  • Du begynder at arbejde mere aktivt henimod det liv, du drømmer om
  • Du får mulighed for at forbedre dine relationer til dem, du elsker
  • Du åbner op for kærlighedens flow – således at kærligheden kan flyde mere frit i dig selv og i forhold til dem, du holder af.
  • Familieopstilling kan sætte dig fri til at ELSKE og BLIVE ELSKET

​Organisationsopstilling – arbejd med en udfordring på din arbejdsplads

I stedet for at arbejde med din familie eller et personligt tema, kan du vælge at arbejde med en udfordring, som du har på din arbejdsplads. Eller du kan arbejde med den organisation, som du er en del af. Dette kaldes organisationsopstilling. Organisationsopstilling har samme udspring og form som familieopstilling. I organisationsopstilling handler det i stedet om den enkelte medarbejders position og velbefindende i organisationen. Eller om de problematikker, som hindrer en organisation i at fungere optimalt.

Der er i den forbindelse 8 systemiske principper eller lovmæssigheder, som gælder for en optimal fungerende organisation. På min samarbejdspartner Thobias´ hjemmeside kan du læse mere om organisationsopstilling.

Hvordan foregår det?

Sammen med min dejlige samarbejdspartner og livsledsager, Thobias, tilbyder jeg igen i efteråret 2017 et weekendkursus i familie- og organisationsopstilling.

Du kan deltage på 2 måder:

1) Du får lavet en familieopstillings proces med udgangspunkt i et personligt tema

2) Du deltager i de andre kursisters processer (også kaldet “ekstra repræsentant”) , men får ikke lavet en personlig proces​

Du får selvfølgelig mest ud af at have din egen personlige proces på og arbejde med dine egne temaer. Du får her mulighed for at opstille din oprindelsesfamilie og/eller din nuværende familie med udgangspunkt i et aktuelt tema eller en aktuel problemstilling. En familieopstillings proces vil åbne op for en ny forståelse af dig selv og have en dyb, positiv og forandrende virkning.

Som sagt kan du også deltage som “ekstra repræsentant”. Det er en oplagt mulighed, hvis du ønsker at stifte bekendtskab med metoden uden at have din egen proces på. Selvom du selvfølgelig får mest ud af at arbejde konkret med egne temaer, kan det, at være repræsentant eller vidne til andres opstillinger, være yderst givende og lærerigt. Det giver ofte indsigt i og healing til egne temaer, samt øger forståelsen for andre mennesker.

Vi lægger stor vægt på, at opstillingerne forgår i en tryg, nænsom og hjertevarm atmosfære.

Familieopstilling kan ikke fattes med hovedet – det skal opleves!

Din forberedelse
Ca. 3 uger før kursusstart sender vi nogle forberedelses papirer til dig. Hvis du vil arbejde med et personligt tema, skal du lave et stamtræ + besvare nogle spørgsmål. Hvis du vil arbejde med en udfordring i forhold til din arbejdsplads, skal du besvare nogle spørgsmål i denne sammenhæng.

Næste weekendkursus bliver i foråret 2021

Weekendkursus i familieopstilling i Odense
Lørdag d. 6. februar kl. 09.30 – 17.30
Søndag d. 7. februar kl. 09 – 17
(Forårskurset er desværre udsat grundet corona – dato følger….)

Sted: Dronningensgade 23, 5000 Odense C

Undervisere/opstillere:
Hanne Pedersen, psykoterapeut, mindfulnessinstruktør og familieopstiller.
​Thobias Laustsen, ledelseskonsulent, underviser og familieopstiller.

Pris:
Kr. 2100,- med proces/opstilling
Kr. 350,- uden egen opstilling

Hanne og Thobias har arbejdet med og afholdt workshops i familieopstilling siden 2008. De vil med nærvær, humor og varme guide deltagerne igennem weekendens processer.

Tilmelding:
Center for Livskunst, tlf. 41 61 70 79 eller hanne@centerforlivskunst.dk
Frist for tilmelding: 14 dage før kursusstart
Der er plads til 9 deltagere med proces. Først til mølle princip.

Kursusbeløbet overføres til Middelfart Sparekasse reg.nr. 0758 kontonr. 3225493021 eller via mobilpay 48104
Du betaler, når du tilmelder dig kurset. Hermed er din tilmelding sikret.

Ring til Hanne på 41617079 og få en snak om, hvad familieopstiling kan gøre for dig.​