Psykoterapi i Odense og Nyborg

Two daisies with heart in center close-up

Har du behov for hjælp til dine udfordringer? Psykoterapi henvender sig både til dig, der ønsker at arbejde med personlig udvikling – og til dig, der står i en akut krise og f.eks. er blevet sygemeldt pga stress. Jeg tilbyder dig den sparring, de redskaber og den støtte, som du har brug for. Læs mere om psykoterapi, og hvad psykoterapi kan gøre for dig.

Coaching i Odense og Nyborg

WEB 1920x652 Graycolor 2761567

Er der områder i dit liv, hvor du er kørt fast og frustreret over tingenes tilstand? Coaching er oplagt til at bryde dårlige vaner, samt skabe forandringer i det private og professionelle liv. Via coaching processen opnår du klarhed og ny indsigt, så du kan vælge den retning, der er rigtig for dig. Med coaching gør du dine drømme til virkelighed. Få mere viden om coaching her.

Styrk dine relationer – intensivt relationsforløb

Hole with the sape of a heart in wood

Ønsker du at arbejde intenst med dine relationer? Forløbet er for dig, der ønsker den nyeste viden om, hvordan du skaber sunde, stærke relationer på arbejde, i dit parforhold og med dine børn. Du vil blive opmærksom på din egen kommunikationsstil og få masser af ideer, inspiration og redskaber til, hvordan du kommunikerer ærligt og respektfuldt. Læs mere om “Styrk dine relationer”.

Stressbehandling - intensivt stress forløb

Small wooden bridge over a stream in a forest

Har du symptomer på stress og oplever du, at livet kører af sted med dig? Førløbet er for dig, der ønsker at stoppe op og ændre den livsstil og de tankemønstre, der har ført til stress. Du vil få masser af ideer, inspiration og redskaber til, hvad du kan gøre for at passe godt på dig selv og få magten over dit liv tilbage. Læs mere om, hvordan du opbygger mental sundhed og indre modstandskraft.

Jeg arbejder som coach på Fyn, coach i Nyborg, og coach i Odense.