Psykoterapi i Odense - samt online terapi

Two daisies with heart in center close-up

Har du behov for hjælp til dine udfordringer? Psykoterapi henvender sig både til dig, der ønsker at arbejde med personlig udvikling – og til dig, der står i en akut krise og f.eks. er blevet sygemeldt pga stress. Jeg tilbyder dig den sparring, de redskaber og den støtte, som du har brug for. Læs mere om psykoterapi, og online terapi her

Coaching i Odense, samt online-coaching

WEB 1920x652 Graycolor 2761567

Er der områder i dit liv, hvor du er kørt fast og frustreret over tingenes tilstand? Coaching er oplagt til at bryde dårlige vaner, samt skabe forandringer i det private og professionelle liv. Via coaching processen opnår du klarhed og ny indsigt, så du kan vælge den retning, der er rigtig for dig. Med coaching gør du dine drømme til virkelighed. Få mere viden om coaching.

Styrk dine relationer – intensivt relationsforløb

Hole with the sape of a heart in wood

Ønsker du at arbejde intenst med dine relationer? Forløbet er for dig, der ønsker den nyeste viden om, hvordan du skaber sunde, stærke relationer på arbejde, i dit parforhold og med dine børn. Du vil blive opmærksom på din egen kommunikationsstil og få masser af ideer, inspiration og redskaber til, hvordan du kommunikerer ærligt og respektfuldt. Læs mere om “Styrk dine relationer”.

Stressbehandling - intensivt stress forløb

Small wooden bridge over a stream in a forest

Har du symptomer på stress og oplever du, at livet kører af sted med dig? Førløbet er for dig, der ønsker at stoppe op og ændre den livsstil og de tankemønstre, der har ført til stress. Du vil få masser af ideer, inspiration og redskaber til, hvad du kan gøre for at passe godt på dig selv og få magten over dit liv tilbage. Læs mere om symptomer på stress og stresshåndtering.

Jeg arbejder som coach på Fyn og coach i Odense, samt tilbyder coaching online.

Psykologbehandling
Udtalelse fra klient

Psykologbehandling

Camilla på 23

“Efter flere års behandling hos psykologer og psykoterapeuter og med en følelse af, at være gået lidt i stå, fandt jeg Hanne. Det var kombinationen af flere metoder og viden, som jeg tænkte kunne give mig et skub, og som gjorde, at valget faldt på hende, og det skulle vise sig at være det rigtige valg. Jeg vil alligevel sige, at det hverken er metoderne eller den brede viden, som Hanne besidder, der imponerer mig mest. Det er tværtimod hele hendes facon og måde at være på. Hun har en smittende ro og tryghed omkring sig, som gør det nemt at sige lige præcis, hvad man tænker – og med følelsen af, at uanset hvad det er, man tænker, er man helt almindelig, og der er aldrig et forkert svar. Samtidig udviser hun stor omsorg uden at gå på kompromis med professionaliteten. Man får fornemmelsen af, at ens ve og vel betyder noget, samtidig med at det ikke blot er en hyggelig snak over en kop kaffe, men at Hanne faktisk har en ’plan’, og ved hvad hun laver. Jeg vil til hver en tid anbefale Hanne til andre, der ligesom jeg, har haft brug for noget støtte til at klare livets mange udfordringer. Man er helt klart i rigtig gode hænder.”

5 / 5 stjerner