Nedenstående 3 temaaftener bliver løbende udbudt. Tilmeld dig evt. mit nyhedsbrev, så vil du blive orienteret, når datoerne for foredragene er fastsat.

Find dit kald i livet. Lad intuitionen lede dig på hjertets vej – og udnyt dine potentialer

Mange af os leder efter livets mening. Vi forsøger “at regne den ud” og tænke os frem til de næste skridt på livets vej. Men vi kan ikke udelukkende tænke os til forandring. Dit hoved kan ikke lede dig på hjertets vej. Vi har brug for at forene tankerne fra vores bevidste sind med vores intuitive kraft. Din intuition kan hjælpe dig med at få kontakt med, hvad du dybest set har brug for at gøre, samt hvad “livet” ønsker af dig.

Kom og vær med til en inspirerende aften med tid til personlig fordybelse. Vi tager udgangspunkt i principper fra systemisk opstilling. Aftenen vil byde på oplæg og små øvelser til personlig udforskning, der vil hjælpe dig til at blive mere klar over, hvad dit personlige kald er, og hvad der evt. forhindrer dig i at følge denne hjertets vej.

Dato: Kommer…
Sted: Dronningensgade 23, 5000 Odense C
Tilmelding nødvendig på tlf. 41617079 eller hanne@centerforlivskunst.dk.
Entré: Kr. 100, beløbet indbetales på konto nr.: 0758   3225493021

Når afhængighed og misbrug bliver en overlevelsesstrategi i livet

Vi kan være afhængige af alkohol, stoffer, mad, sex, arbejde mm. De fleste af os kender til afhængighed i en eller anden mildere form. Værst er det, når afhængighed og misbrug bliver destruktivt, enten fordi vi selv har et misbrug, eller når vi bliver påvirket af en nærtståendes misbrug. Der er generelt megen skam forbundet med afhængighedsproblematikker, hvilket kan gøre det svært for den enkelte at erkende sit mønster.

Indenfor systemisk opstilling betragter man afhængighed som et symptom. Man undersøger derfor: Hvad er det misbruget vil fortælle? Hvad er det misbruget er en “løsning” på? Man forsøger at gå bagom skammen.

Vi vil i løbet af aftenen undersøge de dybereliggende temaer og dynamikker, der vedligeholder misbrug og afhængighed. Aftenen vil være en blanding af oplæg og små øvelser, hvor der vil blive kastet lys på de systemiske kræfter, der er på spil, når det handler om misbrug og afhængighed.

Aftenen henvender sig især til fok, der kender til misbrug og afhængighed i deres eget private liv, men også til mennesker med almen interesse for emnet, heriblandt professionelle.

Dato: Kommer…
Sted: Dronningensgade 23, 5000 Odense C
Entré: Kr. 100, tilmelding nødvendig.

Hold dit parforhold levende – Forbliv kærester og lad den skabende kraft i parforholdet berige dig, dit liv og forholdet

Der ligger et enormt potentiale i parforholdet. De fleste mennesker ønsker sig et lykkeligt og velfungerende parforhold. Mange forbinder et godt parforhold med at få kærlighed, venskab og seksualitet til at gå op i en højere enhed. Lettere sagt end gjort !!!

Hverdagens udfordringer, praktik, familielivet, kriser i livet, partnernes forskellige personligheder spænder ofte ben for, at de dybere potentialer i parforholdet kan udfolde sig.

Denne aften vil vi fordybe os i parforholdets unikke muligheder. Hvordan holdes parforholdet levende? Hvilke udfordringer støder vi på, set ud fra et systemisk perspektiv, og hvordan håndterer vi disse udfordringer? Der vil være enkelte øvelser til personlig udforskning.

Dato: Kommer..
Sted: Dronningensgade 23, 5000 Odense C
Entré: Kr. 100, tilmelding nødvendig.