Personlig baggrund

Hanne har siden 2005 arbejdet som psykoterapeut, coach og underviser. Hun driver idag Center for Livskunst, som er en klinik for psykoterapi og parterapi. Hun udbyder desuden kursusforløb til private, samt undervisning til virksomheder. Klinikken ligger i hjertet af Odense i kontorfællesskabet “Dronningegården”. Hanne er oprindelig uddannet som sygeplejerske og har arbejdet indenfor det offentlige sundhedsvæsen i 17 år.

Hun er uddannet som psykoterapeut hos ID-Academy, som udbyder den 4-årige ID-psykoterapeut uddannelse. ID-psykoterapeut uddannelsen er blevet evalueret efter de vejledende ministerielle kvalitetskriterier for psykoterapeutisk uddannelse, som blev udarbejdet af social-, undervisnings- og sundhedsministeriet i 2004 med højeste karakter på alle punkter.

Hanne er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og modtager løbende supervision hos psykolog Ruth Skovgård og psykoterapeut Liv Dhanyo Thommesen.

“Det er med stor glæde og ydmyghed, at jeg idag har muligheden for at udvikle mennesker og hjælpe andre til at få det godt. Jeg forsøger at hjælpe mennesker med at finde deres plads i livet”. (Hanne Pedersen)

Hvad kendetegner Hanne som terapeut:

Hanne udvikler mennesker. Hun ser det bedste i andre og får mennesker til at se det samme i sig selv. Hanne er en varm og livsgivende kvinde, der med sin stærke indlevelsesevne spreder ro og nærvær. Man kan være sig selv i Hannes selskab. På sin egen kompetente og afbalancerede måde hjælper hun andre til at forstå sig selv og egne reaktionsmønstre. Hun sætter spot på folks ressourcer, hjælper med at opbygge nyt fodfæste, som et afsæt for nye muligheder og veje i livet.