Personlig baggrund

Hanne har siden 2005 arbejdet som psykoterapeut, coach og underviser. Hun driver idag Center for Livskunst, som er en klinik for psykoterapi og parterapi. Hun arrangerer desuden kursusforløb for både private og for virksomheder. Hendes klinik ligger i hjertet af Odense i kontorfællesskabet “Dronningegården”. Hanne er oprindelig uddannet som sygeplejerske og har arbejdet indenfor det offentlige sundhedsvæsen i 17 år.
Privat er Hanne gift med Thobias og har 2 voksne sønner.

“Det er med stor glæde og ydmyghed, at jeg idag har muligheden for at udvikle mennesker og hjælpe andre med at finde deres plads i livet”. (Hanne Pedersen)

Hvad siger andre om Hanne som terapeut:

Hanne udvikler mennesker. Hun ser det bedste i andre og får mennesker til at se det samme i sig selv. Hanne er en varm og livsgivende kvinde, der med sin stærke indlevelsesevne spreder ro og nærvær. Man kan være sig selv i Hannes selskab. På sin egen kompetente og afbalancerede måde hjælper hun andre til at forstå sig selv og egne reaktionsmønstre. Hun sætter spot på folks ressourcer, hjælper med at opbygge nyt fodfæste, som et afsæt for nye muligheder og veje i livet

Faglig baggrund.

Hanne er uddannet og certificeret som henholdsvis coach og psykoterapeut hos ID-Academy, som udbyder den 4-årige ID-psykoterapeut uddannelse. ID-psykoterapeut uddannelsen er blevet evalueret efter de vejledende ministerielle kvalitetskriterier for psykoterapeutisk uddannelse, som blev udarbejdet af social-, undervisnings- og sundhedsministeriet i 2004 med højeste karakter på alle punkter.

Hanne har arbejdet med personlig udvikling, terapi og coaching siden 1993. Efter endt uddannelse til psykoterapeut har hun taget en 1 -årig efteruddanelse i chok og traume terapi og stresshåndtering, samt et 2-årigt træningsforløb i familieopstilling. Hun udbygger kontinuerligt sin terapeutiske grunduddannelse i gennem kurser og supervision. I øjeblikket modtager hun løbende supervision hos psykolog Ruth Skovgaard og psykoterapeut Liv Dhanyo Thommesen.

Hanne er medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Vigtige uddannelser og kurser

  • NLP-Master uddannet hos Future Pace i 2002 (2-årigt forløb)
  • Uddannet som Latterinstruktør v./ Hanne Gottlieb – Latterinstituttet i 2003
  • Certificeret ID-coach – erhvervs- og gruppelinien v./ Ole Vadum Dahl i 2006
  • Chok/traume – efteruddannelse 2006-2007 v. krisepsykolog Ulla Rung Weeke
  • Certificeret ID-psykoterapeut i 2008. Under fortsat supervision i ID-regi. Læs mere om ID-terapeutisk institut.
  • Afsluttet et 2-årigt træningsforløb i familieopstilling i december 2009 ved Human Vision
  • Certificeret Heart Math instruktør i april 2009
  • Certificeret PREP kursusleder i oktober 2010 ved Center for Familieudvikling
  • Supervisor – efteruddannelse 2012 ved Dorte Lund-Jacobsen fra Inpraxis

Skriv et svar