Psykoterapi, coaching og parterapi – tilbydes til voksne, unge og par

Skab livskvalitet, nærvær og glæde i dit liv

Velkommen til Center for Livskunst
V. psykoterapeut MPF Hanne Pedersen
Ekspert i relationer og behandling af stress

Psykoterapi i Odense og Nyborg v/ psykoterapeut Hanne Pedersen

Alle mennesker vil i løbet af livet løbe ind i forskellige kriser og svære livssituationer.

Da vi alle er forskellige, er det også forskelligt, hvordan vi bliver påvirket af og kommer igennem livets kriser. Vi kan alle få brug for professionel hjælp udefra. Her kan terapi og coaching være vejen til, at du kommer videre og genfinder håbet, balancen og livsglæden. Det er ingen skam at bede om hjælp.

Min tilgang er, at det er dig, det handler om – og din særlige situation. Intet er for stort eller småt. Jeg tilbyder dig den sparring, de redskaber og den støtte, som du har brug for.

Har du behov for hjælp til dine udfordringer, så ring på tlf. 41617079 eller send en mail til hanne@centerforlivskunst.dk – og bestil en tid, allerede i dag. Jeg svarer tilbage indenfor et døgn.

Skab sunde relationer

Som relationsekspert hjælper jeg dig med at skabe gode relationer – på arbejde, i dit parforhold og med dine børn. Jeg benytter mig af mit store kendskab til familiedynamikker og min viden om, hvordan mønstre og roller spiller sig ud i parforhold og på arbejdspladser. Læs mere om mit intensive terapi forløb: Fra konflikt til fredfyldte relationer NYHED

Behandling af stress

Som stressbehandler hjælper jeg dig med at bekæmpe din stress, dine bekymringer og uro. Jeg hjælper dig med at komme på fode igen og finde vejen til et liv i balance. Jeg benytter mig af min store viden og erfaring med, hvordan stress påvirker krop og psyke. Læs mere om mit intensive terapi forløb: Få magten tilbage over dit liv – fra stress og bekymring til balance og trivsel NYHED

Læs mere generelt om, hvornår terapi og psykoterapi kan være hjælpsomt

Mit populære mindfulness kursus starter d. 2. oktober 2017

I St. Bededagsferien i maj holder vi et familieopstillings-kursus på Den Holistiske Højskole i Gram. Forkæl dig selv og kombiner din personlige udviklingsproces med et ophold på dette skønne sted, hvor du med sikkerhed vil få ladet batterierne op. Læs mere om kurset her

Hvis du har en lægehenvisning, kan du få terapi til reduceret pris – læs mere her

Ryd op i dine relationer og GIV SLIP på de mønstre, der begrænser dig allermest. Familieopstilling tager fat ved rødderne og healer på sjælsplan.

Weekendkurser i familieopstilling efteråret 2017

Ryd op i dine relationer og GIV SLIP på de mønstre, der begrænser dig allermest. Familieopstilling tager fat ved rødderne og healer på sjælsplan.

Få redskaber til tryg kommunikation i parforholdet og bryd usunde samspil

Parterapi – giv jeres parforhold et kærligt skub

Det kræver en indsats at holde kærligheden og parforholdet vedlige. Lær hvordan. Få redskaber til god kommunikation og bliv kærester på ny.

Skab sunde, stærke relationer på arbejde, i dit parforhold og med dine børn.

Styrk dine relationer – intensivt relationsforløb

Skab sunde, stærke relationer på arbejde, i dit parforhold og med dine børn. Få masser af red-skaber og den nyeste viden om, hvordan.

Vil du også gerne opleve mere indre ro, glæde og overskud? Følg mit 8-ugers mindfulness kursus i Odense

Mindfulness og nærvær – mod stress

Vil du også gerne opleve mere indre ro, glæde og overskud? Følg mit 8-ugers mindfulness kursus i efteråret 2017. Stands op og mærk livet strømme igennem dig.

Personlig vækst og udvikling. Bliv klogere på dig selv og kom videre, når livet gør ondt. Ring til Hanne på tlf. 41617079. Erfaren psykoterapeut MPF.

Psykoterapi – personlig vækst og udvikling

Få støtte og redskaber til dine udfordringer. Bliv klogere på dig selv og kom videre, når livet gør ondt.

Lær at ændre den livsstil og de tankemønstre, der fører til stress. Få magten over dit liv tilbage.

Stressbehandling – intensivt stress forløb

Oplever du, at livet kører af sted med dig? Lær at ændre den livsstil og de tankemønstre, der fører til stress. Spar 495 kr. i forhold til min normalpris – og få magten over dit liv tilbage.

Jeg arbejder som coach på Fyn, coach i Nyborg, og coach i Odense.

Konsultationer i Odense, Nyborg, og via Skype.